正式檢舉會員#567995 鳳凰城大腸

364 回覆
141 Like 19 Dislike
鬼知咩 啲人咁叫咪跟住叫囉
你不如問返隻約克狗好過啦
Hi 傻閪抄名五毛賤畜
簿餅 #252078 (舊名fuck閪青年) (多次改名)

俾人抄名嗰件都係社垃
薄餅 #48631
https://lihkg.com/profile/48631
每日關心洗版賤畜施腸死撚咗未: 未呀dllm連把撚
【突發】施丹覓腸賤畜分身 #567995 正式入侵時事台
https://lih.kg/3498039
我一早就估到佢係支那其中嘅五毛賤畜的一份子!
好多謝每一位有負皮死腸畜嘅連登巴絲!

推 連登巴絲怒轟腸畜廢聞正一狗屎垃圾
浪費網絡資源
推 係人都以為腸畜廢聞執柒咗但原來重未撚死
我都記得佢係存在咗好耐 但近呢年幾兩年就開始forward啲垃圾文做attention seeker 然後又有一啲會員好撚鍾意幫佢造勢
遍野又長d字又細都費鳩事睇,求其正評就算
就係多得你呢啲傻鳩亂咁正皮
呢隻死腸畜先至死唔斷氣
sor, 咁我逐個reply負皮返
記得負皮埋隻死腸畜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞