有無人有玩黃金/白銀/外匯/期貨/CFD/EA/程式交易? (11)

953 回覆
4 Like 1 Dislike
之前玩金象ea個巴打仲有冇玩
你好,咩事
我係租緊人地個demo,自己仲未識點用,未必幫到你
睇下有冇setting參考下 我用default setting玩緊eu
你用金象ver幾? 效果暫時點?
介唔介意比我睇下你今日有咩單
btw我既玩法比較邪道,唔係由佢run,開始捉到門路
Run得一日 2 sell only
馬丁ea無理由得2單架wo.....
我係咪比條友誤導左,佢根本唔係用金象
但睇到呢篇文又覺可造性幾高咁
https://www.sohu.com/a/622728935_100278486
西利 掛掛下都易pass
刷錢
cent account?
ching 是咪馬丁?
FTMO trial
有少少馬丁 佢係幾岩行無新聞既市 同埋亞洲盤
我自己加time filter入去
請問vantage 我用信用咭入金 , 而家出金入番落信用咭戶口 , d錢點轉番入儲蓄戶口 ? 轉賬只有由儲蓄, 支票戶口轉出
打上card Center叫佢退票
但9x9要收錢
退入戶口就唔係間間得 要問
用信用卡消費
剛係online cs , 佢今次免費幫我轉 , 之後得唔得就唔知
vantage 一定要原路出錢 ? 信用咭入就信用咭出 ? 有無得同cs 講入saving acc ?
每個月得$1000 , 唔夠轉
其實大部份broker都係原路出入金
除非你出金條數大過入金條數
(e.g 用卡入金$1000 出金$1200 頭$1000會退落卡 剩返就銀行出)
不過上次我個間搏到用USDT出
咁就煩 , 玩馬丁入錢都唔少 , 而家想每個月拎錢 , 原來唔得
你地paypal 入錢 ?
之前幫你試 一日都係得 1-2單
你用咩入就用咩出
出晒本金 多出嘅Profit先可以揀其他出
即係你回本要快過爆倉
行左幾耐? 有冇試過無啦啦大棍拉爆?
真Demo就玩左4日
FTMO trial上星期五玩
大棍拉爆冇試過 出現得既話通常係新聞
應該會熄左EA
琴晚NY session最多浮到-4000左右
之後回返 正數平倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞