正版波衫討論區 19

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
有冇穿崩位防中伏
你唔識嘢 要買又平又正梗係上阿馬閪
嗰班專家話係正貨就一定係正貨
你即係咩意思? 你係咪懷疑嗰班專家?
笑撚到傻估唔到你谷到而家
amazon上面嘅adidas官方store可以點假法呀
你主人乜柒俊狗就真假衫字撈埋賣喇
睇你個死款都係一世俾啲黑心波衫舖禁住搶都會笑到烚熟狗頭
聽朝記得較好鬧鐘瞓醒出去逐間波衫舖派錢俾佢哋加奶袋底啦
冇人指名道姓不過總有啲柒頭硬係對號入座自然柒頭皮
而家唔運香港係咪得返集運未玩過集運 有冇手足知大概幾錢
有啲柒頭真係心胸狹窄,受人稱讚仲要屌鳩人
人哋賣砌衫假字關我閪事,我從來未幫襯過嗰間乜柒俊狗
只不過似乎有人唔抵得人哋賣假字砌衫都有咁多水魚幫,咁不如直接報海關囉,喺度呻喺度屌冇閪用喎
夠喇成個post都睇足你幾日點柒喇
Amazon官方店假貨都up得出
咁撚得閒單單打打
不如快啲上去波衫舖幫手散貨買多幾件成千蚊y3日本二千蚊98巴西再同班黑心老細嘻嘻哈哈烚熟狗頭咁講辛苦晒俊狗啦
老實講其實佢買假衫假字都唔撚關我事
只係睇唔過眼adidas賣假貨咁撚荒謬都吹得出
係咪你主人驚呃唔到人俾成叉嘢買件日本冇錢買牛雜俾你食
我幾時有指明adidas講過adidas有假貨只係有啲柒頭又玻璃心又有閱讀障礙中文程度低就讀多啲書啦
早啲睇到你個post 就好, 我網上買左件阿仙奴上季2客國際版m size 球員版, 我著開球迷版細碼, 收到番嚟著上身偏大件, 未著過球員版, 以為會修身過球迷版, 點知唔係
但係Adidas亞洲碼S係有啲窄 肥啲都唔得 M又會太大
所以adidas搞乜鳩亞洲碼國際碼都on9
人哋一早貼出嚟嘅amazon link就係adida官方store
然後你條柒頭就勁撚大反應話amazon有假貨叫人唔好買
邊撚個有閱讀障礙啊用下個死人腦啦
不過睇你個死樣都係食波衫舖老細屎食到屎眼都奶撚埋嗰隻叫你用腦都好撚難
一開波好心貼個官方store有平叫大家唔好送錢俾波衫舖
得你一個柒頭咁撚大反應
而家有人叫你喺amazon第二度買?
佢同嫪蛇算呢度兩大台柱
亞洲碼好似年年都有D 分別
我覺得偏長
我只係好心叫人等平貨先至買更何況呢件只係日本國家隊衫又唔係好似皇馬咁出特別版
而家好似你仲大反應過我
人哋賣砌衫假字你又屌晒老母屌媽拆蟹仲慘過佢爭你錢咁你條柒頭皮肯定之前俾佢呃過啦
你真係戇撚鳩鳩食賓周 使唔使要斟茶遞水同你講聲多撚謝 爛鳩球迷版梗係等過一年半載之後有平貨先至買 咁閪早買咪等於送錢比adidas
快啲叫人做契爺啦戇鳩閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞