正版波衫討論區 19

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
開定先
屌你老母炒炒炒
炒咩呀?
新手一問 爬咗好耐文都唔係好搞得清楚
暫時淨係知道球迷版 Replica 同球員版 Authentic 嘅分別
但我見之前啲巴打有講話有再細分歐洲版同亞洲版
係咪即係話我喺香港啲舖頭買嘅 Authentic 會同球會官網買嘅 Authentic 有唔同?
因為我有啲奇怪香港門市好似普遍都會平啲咁
炒佢老母
幾年前香港番既全部都係歐洲碼 但近年開始番亞洲碼 唔番歐洲碼 姐係有大大隻中文字係size tag

亞洲碼比起歐洲碼再細少少

亞洲XS=國際XS
亞洲S=國際S
亞洲L=國際M
亞洲XL = 國際L
亞洲3XL = 國際XL
亞洲5XL = 國際XXL

可以參考下

球會官網買就歐洲碼 想要歐洲碼就官網買或者睇下有冇波衫舖番歐洲碼

至於門市價錢正常都係1099 球會官網買平定貴就睇埋運費果D其他影響價錢因素啦
解釋得好詳細同清晰 唔該晒樓主
can pin
只適用於adidas
有冇波衫鋪推介
我最憎就係車路士,永遠唔會着車路士波衫
係喎
有冇ching買過castore嘅波衫?想買件鈕嘅波衫,但唔知同adidas/nike啲size有咩分別

支持老強!
之前唔少柒頭道德撚因為碌木老強單嘢曼聯波衫要求甩字,仲放曬上Joke珍,到而家就個撚個都追佢件波衫,今天的我打倒昨天的我的Joke真
Joke珍不嬲都戇鳩
成班垃圾廢佬
成班on9
唔知有冇離題
睇落冇乜club出過冰絲料?
係冇咁好著定點
安東尼著幾號
Ching 支持打女人?
小弟第一次買波衫,啱啱認真一睇件阿根廷3星落場版波衫個黑色邊位好似同網上部份嘅3星落場版有出入想知係adidas 波衫質素差 定係 Fake?
Joke珍 真係好撚低質
Btw冇follow一排好似冇乜點見閪dee出現
偶像都呃 仲有面出嚟踩背包?
邊到買先?正常途徑買就件衫車得唔好姐 唔駛驚

不過你驚都可以睇下衫領位有個code 上網check到係阿根廷3星就得
潛撚到仆街啦人做阿狗佢做阿狗 佢就真係隻閪狗
吓佢唔係入邊嘅神嚟嘅咩?好撚多門徒信眾㗎喎
Sor真係好耐冇入去 因為之前發覺真係越嚟越戇鳩 完全唔知發生咗咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞