上星期慈正邨老人斬人案另有內情?

156 回覆
454 Like 11 Dislike
又估估下?
未講左凶手無精神病紀錄
晚晚樓上拎住枝死人拐杖篤篤篤行黎行去有萌生殺意唔奇
唔係信唔信呢個問題了,雙方都死左冇晒証據,已經冇真相可以搵到,全部都係後人估計
咪係 睇個醫生都唔肯
你啲反社會人格幾撚嚴重
建議睇下醫生
無紀錄只係證明佢無去睇醫生,唔代表佢無精神病

無食藥咪咁囉
依條ching有料,斬人原來係ok的,受教
好問題 我都唔知但我地真係聽唔到聲
我指唔係隨機亂斬就老屈我話斬人ok
兒登仔
之前台灣都有單類似咁嘅嘢
仲要靠個丫婆抽廢老隊居屋
轉個手又幾球
某個40年Up, 萬尻幾伙既藍籌屋苑都有呢個問題,同人講冇人信(我都唔信)住過就知
樓板薄
咁都唔代表佢有
個阿婆最錯生左d垃圾兒孫

唔幫個阿婆走佬
剩係識po文
其實聽落樓上有聲 可以係其他單位 好多人唔知 但其實成棟樓好多位有聲 係個單位聽落都可以似係樓下
依啲普通人都會唔知 更何況係白卡 可能佢根本有幻覺
你做乜鳩?
真係咁辛苦就搬走啦

去恐嚇房署主任應該有用過去恐嚇個阿婆
一個正常成年人會唔會去跟蹤人恐嚇人先
死無對證 講乜都得
有試過

成屋訓撚曬上嚟屌鳩我地2 am 剁肉餅
又嚟blame the victim
叻仔
你估咁樣差佬會的佢番去鎖住佢呀?
你錄埋就大把選擇,要報東張都得
而家無證無據就兩邊都只係估估下

有好多野整定自己睇開啲

唔理你有心定無意
1。可能樓上個地板或水泥偷工減料或日久失修,整到出聲都唔出奇

你唔好講笑,樓上我個個阿叔日撚日吸塵,
條仆街唔知係唔係慳錢裝修裝得差
次次吸塵都一定好撚嘈

當時疫情又少工開,
其實我真係有諗過去唔去買把開山刀斬佢老母再燒撚左佢間屋

當然我無啦,因為斬佢老母要縱火你都見我唔到。

2。樓下可能真係痴線佬你唔知

世界上有好多野整定

如果信既,咪係前世互相拖欠,所以今世要還

今世比人斬左九刀,
希望呢個因果從此了結🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

咁下世就希望唔好再受🙏🏻🙏🏻🙏🏻

至於個痴線佬,痴線佢都唔想既,
社會不幸
無你咁熟小欖青山呢啲收容設施
你話差佬唔做嘢所以就唔諗保護自己/錄低證據,唔係以為咁嘅說辭說服到人下話

中小學欺凌問題差佬都唔做嘢架啦,咁就唔理喇喎?繼續被人蝦囉咩呀,受害者唔使求助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞