發現左一個係賭場買大細必贏嘅方法⋯

187 回覆
31 Like 984 Dislike
仲有人會100輸咗買200
200輸買400添
樓主買大細仲有圍骰通殺呀!
你不如鋪鋪買點數啦!

1/6 + 1/6 +1/6 = 1/2

即係你有一半機會贏架,仲唔會有通殺。

你一鋪唔中就起孖,兩鋪唔中再起孖,始終你有一日會中的~
樓主 你/你個fd 贏都只係倖存者偏差
同啲所謂股神一樣
你唔係有能力主導個市場嘅人嘅話
根本所有睇圖睇消息乜乜柒柒 買正股買乜買柒
最尾都只係賭字

唯一控制到嘅係自身注碼分配 同投注/買賣策略
依個世界無長勝將軍
有人可以靠賭場 有人可以靠賭波 有人可以靠股
個個月收十萬八萬 佢哋會有高低起伏
可以有一個月0收 但有一個大心臟 唔會all in
但絕對唔係你依種以為搵到「方法」贏莊嘅人

最後一句 亦都係我座右銘
憑「實力」贏錢嘅人 最終會憑「實力」輸返
Expected value係<50%嘅情況之下如果每次去只玩一鋪贏輸都收手應該贏面反而最大?
樓主ocamp玩上山落山畀班MK撚到痴咗線
讀大學果陣試過去澳門搞左成晚通宵過山車咁,買輪盤紅黑,上落輸幾萬, 越輸越多,最後用呢個方法臨天光總銀碼贏返連本10蚊
樓主需要我們的關愛
發神經
點樣有pattern 但又轉pattern起身
前後矛盾
3鋪開大係1/2 * 1/2 * 1/2
咁第4鋪都係大嘅或然率係1/16 ? 定係1/2?
長賭必輸,根本無咩人真係贏到錢,除非你有贏就即走以後唔再賭
樓主你自己個智障pattern賭法就有計圍骰?
同埋圍骰輸咗咪再double上,而家圍骰輸會輸多啲咩
咪係 關圍骰撚事
圍骰又唔撚會輸多左
下幾舖咪:大 大 大 小 小 小

上個禮拜有朋友就係咁玩
玩到俾賭場blacklist
你無計圍骰
唔會係1/2
神仙過鐵橋 必贏 真心有無咁多本先
中 就話自己捉到pattern
唔中 就係轉咗pattern
咪係
都痴撚線
輸能懵左?
骰寶有皮柒有骨
聽過無?
你發左達未?
入賭場計數已經證明你係戇鳩
樓主發咗達仲洗喺度開post?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞