發現左一個係賭場買大細必贏嘅方法⋯

187 回覆
31 Like 984 Dislike
呢個方法只適用於係機到玩
唔適用於賭枱

大家一般都假設開大/小/圍骰係隨機結果(random)
但現實世界根本冇真正randomness呢回事
尤其是呢啲遊戲機,每一部機嘅構造、損耗、重量⋯都有微妙嘅差異,影響開大細嘅結果

所以每次到賭場 首先要搵一部機
開大細嘅結果係相對地有pattern嘅
例: 大 大 大 小 大 大 大 小 小 小 大 大 大 大 小
而唔好埋去啲冇pattern可言嘅機

有啲賭場未必有呢啲靚機,咁你就轉場再搵

搵到之後,就跟住個pattern
3個大 就買一個細
(俾啲耐性,唔好舖舖都落注)
一直買落去,直到個pattern開始有變,就立即抽身離枱

跟住呢個玩法,包發達
上個禮拜有朋友就係咁玩
玩到俾賭場blacklist
開大細嘅結果係相對地有pattern嘅
例: 大 大 大 小 大 大 大 小 小 小 大 大 大 大 小

想問呢個”pattern”下一鋪會開咩
大大大大小小小小
分一半就得
三個大就一個細,vice versa
間唔中有exception 唔緊要
Overall贏就okay

當然現實冇咁簡單 好多時係
大 大 小 小 小 大 大 大 小 小 小 小 大 小 大 大 大 小 小 大 小 大 大 大 小 小 小 大

類似咁,但overall都係三大一小(vice versa)
有時會有exception (e.g 四小一大)令你間唔中蝕錢
但呢種exception 唔多就ok
樓主個腦都有弱智嘅 pattern
你不如講一輸就double 上
青山走犯
無計圍骰
No…先唔講你有冇咁多本
數學上咁做係唔work嘅,因為有圍骰
Maybe
發達嘅人 一般都係social outliers
既然都知pattern, 點解唔訓身?
天才天才
訓身一舖過?
我個theory冇排除到有exception出現,冇排除間唔中輸錢嘅可能,只不過overall贏多過輸⋯
10k本點控注碼好
一開始50/100蚊舖 試試個運先
試完覺得手風okay 就再慢慢加注碼
一開始賺得少唔緊要
咁有耐心
耐性好緊要
有時啲機神神地
可能全日乜都唔做齋睇
玩百家樂囉
巴打咁勁可摸耳派幾萬比小妹
樓主贏夠俾大家贏吓
咁如果間間都冇呢個pattern
就番屋企
建議樓主攞成副身家去賭
其實只需不停買大 或 細。 唔中就double 加落去,直到中左由最初注再開始不停循環就一定贏!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞