[劇透請四重加密]【SSSS Project】Gridman Universe 集中討論區(6)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
good反正3刷
厚版靚係靚
但放多幾個真係幾重
啱啱先二刷完,唔睇齋攞特典都接受到嘅
係幾墜手兩個夠晒
想平的話就咁透明硬膠套
唔洗廿蚊(人仔)十個
我通常就雙面膠紙痴牆
你想擺枱可以買多個透明支架
買齊晒都平過依個
但依個的確靚啲咁
好靚 但係枱頭已經冇位
我只可以放File
係咪未講聽日個場會點
等陣9號
聽日可能十號
留意下各大戲院Facebook,應該有公告
英皇send咗email嚟應該可以14日內換飛同拎特典

倘若因以上風球或暴雨警告懸掛期間未能如期到戲院觀賞電影,閣下可於該電影場次放映日期後14日內,到所屬之英皇戲院禮賓部/售票處出示原有戲票換取相同票種之戲票(可選擇不同電影)及領取特典場之禮品。
Facebook PM問咗MCL,佢咁覆

當發出八號(或以上)風球或黑色暴雨警告訊號時,MCL院線照常營業。請知悉14日換領代用券安排不適用特備節目(包括特典場)。特典場會於當日照常放映,不設補場。

如 閣下當日未能觀賞電影,可於兩日内到該戲院憑戲票找當值經理補領特典。如 閣下透過網上或手機應用程式購票,請先找當值經理列印戲票換取。

簡單講就係你睇唔到係你問題,唔關我地戲院事,普通場都唔補比你,最多施捨返個特典比你
十號風都照開?
係呀,我打埋去客服問都係一樣答案
搭打風的士睇
癲到
其實好on9 ,我俾貴d睇特典場無得補,反而普通場就有得補
難抽時間補特典場我明既,但連普通場都唔補返比人真係少癲,講緊普通場又唔係full安排唔到
百老匯係咪都係可以之後拎返特典
百老匯應該有得畀你轉睇另一場
我睇mcl facebook話9號或以上就唔開
當發出8號風球或黑色暴雨警告訊號時,MCL戲院將會照常營業。

當發出9號 (或以上) 風球時,全線MCL戲院將暫停營業。直至改為8號或以下風球後兩小時,戲院將按情況逐步恢復營業。有關最新的惡劣天氣安排,請密切留意MCL Facebook專頁公佈。

若顧客未能前往戲院觀賞電影,可於戲票日期14天內憑戲票或訂票號碼親臨同一間戲院換領戲票代用券,券之有效期為1個月。所有戲票恕不設退款。此安排不適用於包埸、團體購票或特備節目。
MCL facebook有兩個【8號 (或以上) 風球/黑色暴雨警告訊號安排】post

我問果陣仲係舊果個安排,但特典場應該都係無得補

9號波唔開 癲撚到食你百幾蚊淨係俾番特典當冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞