[I/A] Puzzle and Dragons (801) hello咁多位BB生日快樂啊

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
PAD玩家貢撚惡既
你15k月入都是假!!!
難得入u做freshman 想識吓真心朋友

點知琴晚凌晨喺房玩first impression
佢地投邊個最似毒撚同最想邊個退camp
我都拎到最多票仲要當刻扮到冇唔開心 好大方
但其實好灰 點先可以望落去冇咁毒

依家day2 我已經玩到皮笑肉不笑
Fc2就真?

真金白銀嗰種真
pad 教
咁你要有批判性思考喇
唔係佢話佢係護理員就真係護理員
唔係佢話佢係高中生就真係高中生
要諗吓個合理性
最緊唔好着重於以職業為賣點嘅片
因為呢啲係無法驗證
唔單止職業呀
年齡經驗嗰啲都可以做假
通常我會睇吓會唔會有啲死仆街改個名就扮新人嗰啲
或者啲死人AV女優扮素人嗰啲仆街行為

最緊要係多啲思考、多啲觀察,
唔好人講就信,人生都係咁
你今個月奉獻咗未呢 呢位弟兄
佛告須菩提:「凡所有相,皆是虛妄。若見諸相非相,即見如來。」
🙏
「須菩提!於意云何?可以三十二相觀如來不?」

須菩提言:「如是!如是!以三十二相觀如來。」

佛言:「須菩提!若以三十二相觀如來者,轉輪聖王即是如來。」

須菩提白佛言:「世尊!如我解佛所說義,不應以三十二相觀如來。」

爾時,世尊而說偈言:「若以色見我,以音聲求我,是人行邪道,不能見如來。」
依家即刻想打
今次個盃點打
巴打你明我
難得入u做freshman 想識吓真心朋友
點知琴晚凌晨喺房玩first impression
佢地投邊個最似毒撚同最想邊個退camp
我都拎到最多票仲要當刻扮到冇唔開心 好大方
但其實好灰 點先可以望落去冇咁毒

依家day2 我已經玩到皮笑肉不笑
$100
面交ok?
ching識啲野
No office
但成日唔記得入game攞石
決定買Armored core vi

最近想攻略lv15 呢隊目前都算安穩 不過得一隻9618 想問有邊啲替代方案可以頂住先
玩女人點激死人
玩男人就話姐
打盃?
Ps定pc
個PO唔係變左怪彈PO就AV PO
咁pad仲有咩好吹

街霸
賽杯
6100萬單撈送61石打61石
渣渣淋刷定個1100級等10月嘅大感謝祭重置抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞