Asics Mizuno 集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
kayano 29 仲好著過30
個底少少似ub(但無佢咁淋)
頭幾次著內籠窄過k14少少(個人感覺)
著多幾次又無咁窄

但最緊要平好多抵玩又無k14周街都係
係 我見宜家勁多人著kayano14 怕撞
怕撞 唔好著鞋出街 who care你咩 傻鳩
https://www.asics.com/jp/ja-jp/gel-quantum-kinetic/p/1203A270-201.html

後出呢隻色最正常 , 睇完實物忍唔住買咗 ...
邊度見到有
K11, 對鞋出咗一個星期了, 冇乜人講.

星期日仲係齊碼.

我之前試著過同款 銀黃色 超舒服, 差啲狗衝, 奈何隻色比較難襯, 放棄咗
請教大家,如果買對鞋用黎做街跑/長跑,waverider gtx 會唔會諗得過,有時突然遇到有雨,好似對鞋有防水會好啲
路跑其實落雨天唔會佔好多時間(可能係我跑得唔夠多啦)
所以都無特別揀有GTX既鞋,加上GTX相對上都幾焗腳
同埋你唔係著長褲既都有機會經隻腳入水
有無人有著開Asics啲正裝皮鞋,係咪真係會舒服啲?
見成2000一對
有冇巴打知邊到仲有得買kayano 29
扁平足好困擾
最近追po發現好多人推呢對
落鋪問話出左30 29已經停產
想買對全黑返工
官網唔見有,以為未出
睇你咩工種啦,如果係長期需要企,就真係幾好
Asics kayano 14 同 mizuno wave rider 10 都著左一段時間

著落都係kayano 14 好著少少 wave rider 10 窄少少

我闊腳著落冇咁舒服
有無人留意泡菜有對Kayano14xunaffected
見到有舖頭有入,覺得幾靚就忍唔到手了
難得三隻色都勁撚靚
入咗邊隻色?
邊間都想入返對
Hobbyist
Sliver moon,好靚
日本官網今日先出 ... 一出就秒咗 冇曬
+1,想入呢隻色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞