番深圳洗牙~原來咁平?!香港牙醫食水深到!!!

246 回覆
63 Like 378 Dislike
就算香港價錢都可以差好遠
我樓下屋村商場$750
出TST有靚靚護士,送勁多牙膏先$480
你覆錯人
而且睇唔出我串緊#110葛城美里

清 一係井蛙一係低學歷
想點阿
牙齒任何病
無論手術定後患都勁撚麻煩

假牙貴撚到仆街
仲要你換咗假牙牙肉都會繼續萎縮
無盡嘅吸血鬼
洗牙呢d低風險的確可以返內地做,不過前題住大西北,半個鐘過到關
識人返上去洗牙中左愛滋
其實喺香港都無咩保障可言, 有乜索償追討幾乎吹佢唔脹揾張開西望都係咁話
荃灣港安孕婦生仔死人話調查中
香港大學牙科世界排名相當高。
大聲講 朱咪咪個名 仲有得再平 ar
無限復活喎

【小心中伏】激光嚴重燒傷致毀容,涉事醫生換個地址又執業啦
https://lih.kg/3237231

曾家雄於2013年因以醫生身分向女病人推銷保險、與她發生性行為;以及不誠實使用電腦,騙取衛生署津貼等,被醫委會裁定專業失當,被無限期停牌。袁稱未知曾家雄為何能復牌,醫委會亦沒有交代清楚,認為醫委會處理醫生復牌的透明度嚴重不足,影響病人知情權,促立即檢討。
如果緊張自己排牙,唔好求其搵個屋村牙醫,正正經經搵個牙周病專科洗牙,會幫你做一個全面評估。

我半年一次,$1500。
小學雞冇返過工?
你呢單野好似最近見過有人開post話英國都有發生
差佬做錯就革職
醫生做錯最大懲罰停牌
職業平等係笑話
自己買套洗牙工具自己洗啦
無錢又想享受
咪係咁搵藉口俾自己
合理化自己用cheap野唔醜囉
“我唔係窮吖,只不過人地真係平,係香港真係交智商稅”
拎電動牙刷同洗牙枝嘢嚟比
英國果單係比人發現左只係一日消毒2次有風險
幾百人要去驗(冇聽到之後有冇人驗完中左)
大陸既係已經中左既已經唔少人.....
都冇叫人去驗
可能好多係冇驗其實中左
即係可能你上去洗牙中左都冇人知
仲係連發文叫人去好平好平
印度仲平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞