[普狗pls躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
+9+轉打防中好左好多
林伯 come back
咪又佢地囉,輸左佢地笑飽佢,車迷睇到咁既西波都想笑喇
仆街呢兩三點對防中黎講都好致命喎
咁佢到底勁咩?勁到要破英超轉會紀錄
第一場西咸般茅都贏唔到
而且仲要今場擺到明完全冇狀態
係德甲都一樣冇左半季
要盡快操起白卡度同lavia啦, 冇時間比佢地腳軟
Zouma係個腦有事同心地唔好啫
硬件一流喎 當年好多失位後回追靚剷
冇飯都打爆你
西咸都弱
我地作客西咸不嬲都西開,獲獲都俾Antonio 撚
見撚住nj幾次1v2 禁區冇隊友上嚟接應

佢要爭取到時間要俾到人睇一套明顯進攻模式
時間就唔會唔俾
但最難頂係要睇雙波牛中場出來搞事

今場都反映咗唔能夠熱身賽前/中間處理好收購係好錯嘅事
我地車迷要十一個都係ENZO/夏神
否則一律同我躝
件disaster咪又係呢d 防守仲要廢d
睇開啲爆閘狗太過份未block
我覺得公海幾串都好唔爆閘就ok
人地仆街唔等如我地要做翻報仇
同老鼠條on9都成日爆都冇得怪哂人地
隻死獌狗溫家寶藏爆到俾人起底要del ac
何必嚟
因為佢係爆閘狗都冇人可憐佢
個個覺佢抵死
主要係大傷過啫 未傷之前係好屈
但係好多防中數據 佢又贏晒喎
好多都英超第一(防中)
你話而家多一個人復出可以改變一支球隊真係冇可能

係睇肥普呢家點樣tune返隊波
佢9up嘅報告
之前有好多人話要買防中釋放安素推前啲黎踢
其實我唔太認同 我覺得安素長遠應該向6號位發展
可以睇到安素喺梳理中場轉變能力
比起上一季更加有進步
包括傳球準成度同一啲小範圍盤扭擺脫
但係可以見到安素創造出來嘅機會
通常都係中長距離嘅傳送 而唔係一啲短距離傳送
喺咁嘅情況底下
放佢喺6號位較遠嘅距離創造機會其實仲好
同埋安素喺入球能力唔算突出 只可以話中規中矩
稱唔上係一個頂級嘅box to box球員
反而放6位號位置可以係一個大師級球員
所以當初啲人話買白卡就可以釋放安素推上前
呢個講法其實有啲奇怪
因為白卡就唔係一個墮後派牌防中
反而佢比較似一個box to box球員
例如好似簡迪咁
啲人話簡迪係單防中已經係一個謬誤啦
所以安素同白卡既擺位
反而係白卡上前些少做攔截進攻好似簡迪咁
而安素要墮後6號位做梳理策劃
偶然再插上做射波咁 好似卡斯米路咁
之前有集體波台約略講過安素應該擺咩位置
有講過佢放6號位嘅原因 講得都幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞