[普狗pls躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
施華都派左好幾次膠
肥普話換晒後備堆前場比你哋睇有幾廢
如果456 ,真係成隊波唔死都冇用
山狗我就反撚硬 屌你老母臭閪
練啲體能唔知有咩特別用途,反擊鳩跑/得一支公跑,其他唔見晒人,平時又無走位傳唔到波,有級數教練睇兩場已經夠晒唔同,攞住班半熟新仔,唔望佢爭英超,淨係前四都有困難
佢係客串右閘
咁你覺得呢2場後備有邊個右中堅好過佢? 古古?
無喇喇打3中堅,隻敵沙斯夾都冇夾過,本身又慢,宜家咁打法出哂事。打3中堅冇問題,前題係要有哂rj同捷先得,宜家右面個2件都唔快既俾人係咁撚
真係好on9 打開正選都話 山狗俾人雪咁耐又冇跟車打熱身賽 信心又冇狀態又冇咁 仲要今季第一場冇啦啦就做咗正選
Colwill個濾鏡厚到擋輻射都得
有排都未俾人屌
無需要針對kepa/山狗本人
高層搵人地三號龍返嚟取代自己個一號龍,呢樣野先最戇鳩

仲有買山狗件事以為自己拗到好價錢(ie 70m to 23m),嗰種沾沾自喜嘅態度好難頂
講真盧頓同其他隊比應該差一大截

如果食唔到可以提早三十輪宣布要護級
好有樂趣
120M嘅人送出12M
咁只係佢自己個人技術做到姐
今場得 下場唔得就收得工了
250爆果幾下其實點都應該要入到球
計埋pk的話250都做盡 但都唔可以期望場場都做到咁
一樣要有番個進攻方法
頭巾還好啦
有限時間都起到腳差啲入
係MM 都衰過阿記個Pepe
果球本身就係佢比失 仲要轉頭比人射埋大細
轉身爆
落地傳中
咁撚貴買返黎
個要求係控到波
車迷都笑啦,咁撚樣既表現,仲駛咁多錢

d錢都唔知係咪用黎洗黑錢
其實係 還掂gusto都未可以放膽攻
真 好記得有年49000 有咩易食指數
結果場場炒晒車
唔建議咁有自信 隊波又磨合 肥普又玩埋戰術大師
colwil拉唔跌都唔狗衝返去企左係到
我果下見到都想屌鬼
下秒比人射大細失埋
到最後帶住班青訓半熟新仔既拎到前分既分分鐘得撚伯一個
個季真係好癲,一年打起幾個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞