iphone 13 pro max 白mon問題 通病

38 回覆
11 Like 24 Dislike
小粉紅DNA係咁,戰狼ifan
我出現左綠Mon…

D藍精靈都慣左問長問短都無 淨係一句換Mom
第2個就話佢都睇過 飛線就解決到 不過呢到只換mon 硬食
我係pro 因為得一把電話 所以第2日死死地去整
你放到無事好即刻拎去trade 佢地check唔到就當過
我而家用緊部舊機 ip8 頂住先 但舊電基本上 幾粒鐘要差一次

今次我覺得無咁好彩 未必好返…
我想問咁你係咪換完mon就已經完全無事?
換完無事 仲有90日保養 但好貴 21xx
所以如果你等幾日無事 即刻去Apple trade新機會抵過換mon
13 pro 同樣白屏問題
Genius 叫我俾錢換芒
換完可以trade 左佢
師兄你好!我同你一樣都遇到「白屏」問題,拎咗電話去Apple Store檢查,佢哋一樣要求我付費先肯維修,唔肯承認係佢哋電話質素有問題,而家我透過小額錢債裁判處,要求蘋果公司作出賠償,法庭要求我舉證,包括搵第一身證人寫供詞或出庭作證供,證明「白屏」問題為廣泛事件,想問你會否願意幫我一起指証蘋果?

我嘅手提電話61934289,你可以WhatsApp我。如蒙幫助,十分感激!
師兄你好!我同你一樣都遇到「白屏」問題,拎咗電話去Apple Store檢查,佢哋一樣要求我付費先肯維修,唔肯承認係佢哋電話質素有問題,而家我透過小額錢債裁判處,要求蘋果公司作出賠償,法庭要求我舉證,包括搵第一身證人寫供詞或出庭作證供,證明「白屏」問題為廣泛事件,想問你會否願意幫我一起指証蘋果?

我嘅手提電話61934289,你可以WhatsApp我。如蒙幫助,十分感激!
想問呢度有冇人肯陪我出庭舉證,證明「白屏」問題係iPhone 13 Max Pro電話質素問題,亦都係一個廣泛問題,向蘋果追討維修費費用?

手提電話61934289,可以WhatsApp我。如蒙幫助,十分感激!
有幾多白mon 黃mon 綠mon?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞