iphone 13 pro max 白mon問題 通病

38 回覆
11 Like 24 Dislike
話說近兩日,用左年幾,過左幾個月保養後,我部iphone 13 pro max更新完16.6之後
無幾耐就變左白mon,上網查一查發現好多人都中招。
拎去apple問,佢地目前唔承認係佢地問題,但同意有好多人都有相關情況。
明明隻mon一條裂痕都無,接近全新,但apple員工好似機器人咁,
不斷舉例暗示係我既使用問題。即使我一開始已經講左係正常使用情況忽然變白mon。

由於無辦法唔用手機,本人亦無備用機。
只能夠認命,死死地氣畀左兩三千蚊去整返隻手機mon。

雖然無乜希望會展開召回計劃,但我已經去信apple。
如果你都有遇到相關問題,可唔可以幫手去以下link回報畀apple知
https://www.apple.com/feedback/iphone/

希望apple可以正視產品品質問題,而唔係一尾要消費者埋單。
香港天才吧全部都係蠢才嚟, 不過就係有你呢啲更蠢嘅蠢才落疊幫襯
咁快有負評,使唔使咁多死忠
idog值得擁有
樓上又想拎品牌黎引戰,好悶
死返出去啦仆街
白mon係點樣?

我都係13pro max,未試過有呢個問題
唔會有用 死咗條心
idog不嬲引戰先
今次比人搶先嬲嬲豬?
佢地咪即係salesperson 黎
同fortress Broadway 個d 哥仔冇分别
你一問到d 咁technical 去到 programme engineering 個d 佢地點會知
通病?即係部部都有事,美國會有集體訴訟告apple喎,有冇?
唔買apple care
用家問題
冇計,信錯咗連登idog話襟用唔會壞
apple care係比買嚟班窮閪掉爆部電話換新
idog真係cheap撚過閪
仲有為左1-2%電池健康度喊苦喊忽
我同一個情況 不過放棄掙扎啦
但apple員工好似機器人咁,
不斷舉例暗示係我既使用問題。即使我一開始已經講左係正常使用情況忽然變白mon。

唔應該係咁
你去邊間分店?
之後會有email叫你填問卷跟進,記得report返

如果之後Apple 嗰邊承認係佢地問題,多數會退返錢俾你
好mean
支那野係咁
我都有呢個情況
隔離post 成堆ifan咬人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞