屌你老母,觀塘線又信號故障🖕🏻

569 回覆
353 Like 7 Dislike
今次都係唔會計落99.99%到 你信唔信我推出生日尾班車免費優惠 黎做數話有優惠計劃全港受惠扣返條數
臨出閘前其實可去CS counter要求void左入閘記錄,佢會比張飛比你出閘。
因為一睇邊條線入閘佢地就知乜事
今次都係唔會計落99.99%到 你信唔信我推出生日尾班車免費優惠 黎做數話有優惠計劃全港受惠扣返條數

99.99%係計一年數據,仲西過大交合
卡緊鑽石山有冇車去到油塘

坐狗巴38去到觀塘再轉狗巴14

彩虹呢?啱先鑽石山冇落到車,點知去到彩虹要強制落車

38/42C,你用九巴app睇下

鑽石山咪有214直去油塘囉,洗乜轉車

都係垃撚圾
咁多人無咗狗鐵就唔識撘車

拿我地非繁忙時間好撚準時嫁
又體會到祖國既偉大
一班大媽係咁逼入黎
入面有bb車又多人
仲不停推不停逼

屌佢老母啦,都唔明點解香港人忍到
而家好似無事
係藍田等左15分鐘果斷轉小巴
屌都係遲
有冇觀塘嘅巴打見有車開出
完全唔覺佢有車黎

我坐係架車入面

坐左幾耐冇郁過
我係藍田過將軍澳又好尷尬

藍田有690,694過將軍澳
咁多人無咗狗鐵就唔識撘車

仆街你真係好撚醒
九龍灣沒巴士去九龍塘
又趕時間
即係要的士

E22

拿 細細隻字寫明
係自己上年同今年比較既關係
所以年年都差=100%正常
同埋少過30分鐘唔計/外來因素唔計
我地係車站講遲幾分鐘咁就一定唔計
巴士都未有車
大家見到圖係咪好感激
藍田過太古可以點
響淘大出旺角...小巴又滿,的士又無,巴士又勁長龍同滿客
頂你頭先油塘頂唔順行左去藍田拎野,依家入返藍田仲壞緊
藍田過太古可以點

藍田過太古可以點

606 613
藍田過太古可以點

臨出閘前其實可去CS counter要求void左入閘記錄,佢會比張飛比你出閘。
因為一睇邊條線入閘佢地就知乜事

直接出閘都唔洗扣錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞