屌你老母,觀塘線又信號故障🖕🏻

569 回覆
353 Like 7 Dislike
點解可以整咁撚耐
四個鐘前搭紅藍線過海 依家回程 都係聽緊觀塘線列車服務延誤
仲未整好?
要更新改善系統
又可以加價了
仲未整好,準備上觀塘線
點解可以整咁撚耐
四個鐘前搭紅藍線過海 依家回程 都係聽緊觀塘線列車服務延誤

星期六又唔係平日
慢慢整都得啦

平日阻你返工放工
假日同你慢慢玩
唔撚係掛 仲整緊
原來觀塘道部行車系統已經21歲
六粒鐘都未整返好
果然係世界級既鐵路
港鐵9日內發生第5宗故障,令列車服務受阻,今次出事的是觀塘綫觀塘站,信號故障由早上11時14分開始,逾6小時仍未修復。根據票價調整機制,港鐵今次事故至少要被罰1,250萬元

叻仔

個1250萬你有份比

港鐵9日內發生第5宗故障,令列車服務受阻,今次出事的是觀塘綫觀塘站,信號故障由早上11時14分開始,逾6小時仍未修復。根據票價調整機制,港鐵今次事故至少要被罰1,250萬元

叻仔

係市民要被罰1,250萬
屌中伏,早知唔上,趕時間先黎料
渣ga

叻仔

有咩好興奮 會係車費會反映返
搞咁耐仲正進行搶修

叻仔

應該至少有部分要由姓馬嗰個肥佬,同一眾地鐵膠層嘅花紅同人工扣,例如每次扣 10% 花紅;花紅扣哂就扣底薪,最高扣到六折支薪。

橫掂班膠層而家淨係底薪都夠佢地一家生活有餘啦,六折支薪佢地唔會死嘅
而家班次夾硬推到咁密,一早就超負荷,仲要成套野咁多年,邊可能唔成日壞
要解決問題先要控制人口增長
而家咩環境

叻仔

有咩好興奮 會係車費會反映返

咪臭係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞