我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助解答 ( 64 ) - Yujihw砌機List 8月出大量優惠

1001 回覆
11 Like 12 Dislike
而家冇事了
悠二師兄,最近想砌部新機,主要用嚟打機
Itx細機 要夠靜
筆直 13000~15000
可以有咩選擇
asus 隻神龍三真係好嘈,有無同級一體冷無咁嘈?
想寫game用 Unreal Engine,有冇推介嘅list?
Giga 7300 1tb
過熱掛

如果真係過熱 你轉I 轉N 都係一樣
清下塵好過
悠老闆如果買散件有冇得即日送貨
順便問埋呢啲件有冇現貨
1 x [8月優惠]PNY GeForce RTX 4090 TF Verto Edition 24GB GDDR6X (砌機減$50)
價錢:$11,999

1 x Corsair 600W PCIe 5.0 12VHPWR Type-4 PSU Power Cable
價錢:$260

1 x [8月電腦節優惠]Valkyrie E360 ARGB 360mm CPU Liquid Cooler - Black
價錢:$1,099
我tg 左佢地佢唔應機 係咪要打過去?
新手求list
CS2 2k 240FPS up
唔洗wifi 就一定ud

係 要用paypal
8月個d未停都仲買得

其實應該8月個堆會勁d
幫我整條list
CS2 2k 240FPS up
等我食左8月優惠先
TG搵多次我
我覆緊
因為你套機唔算太貴.216都算貴.不如用返valor咁樣仲好
白機ITX套裝優惠
今個月會仲有幾個白色套裝優惠.不過其他會係ATX / EATX / MATX之類
想砌ITX既呢個唔會有背刺
等緊nv5,好似月中有? 想知幾錢
好似冇包
如果本身唔係用atx 3.0牛 想換4070ti

可唔可以唔換牛既情況下換卡
本身用緊 antec hgc 850w full modular
明白 不過揀216都係睇中佢外觀同散熱好似唔錯
另外tg pm咗你想拎7000人優惠
但我youtube睇d台仔/日本仔開箱片
見到有包hdmi線
就係唔知香港代理有冇包
預 20gb Vram VGA card 起碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞