[I]Puzzle&Dragons前玩家吹水區[149]

1001 回覆
2 Like 13 Dislike
GBF又幾好玩

咁GBA呢

邊有錢買呀
GBF又幾好玩

咁GBA呢

邊有錢買呀

weak

我同老公結左婚兩年一直都好幸福, 上年我有左BB, 佢都一直好比心機咁照顧我, 仲成日話好想快啲睇到BB出世
我上個月終於生左, 係男仔黎, 我同佢都好開心, 但係估唔到係我噩夢既開始

一開始果陣佢已經係咁同我講覺得個仔好似佢, 我望真啲都覺得似, 但係個仔係生得一啲都唔似我的, 越大就同我個樣差得越遠

女人既第六感話俾我聽: 有野唔對路

之後我有試過試探佢, 話: 阿仔一啲都唔似我,會唔會唔係我架?
佢聽完之後都係笑笑口唔講野, 完全冇諗過答我問題
如是者我成個禮拜不斷係佢身邊暗示試探, 問佢果條問題
有一次佢頂唔順,問我發咩癲, 我啲眼淚即時忍唔住流左落黎

我問佢: 個仔係咪你同出面個女人架?

佢呆左唔識答我, 個樣心虛到不得了, 跟住佢同我講左句"痴撚線"
佢以前從來都唔會對住我講粗口的,由呢一刻開始,我知道佢變左了

我十月懷胎咁辛苦生個仔出黎, 估唔到換來既係老公偷食,自己仲要幫人生埋仔都唔知
但雖然係咁, 我都好錫個仔, 我唔可以俾佢同個女人搶走仔仔架

各位巴絲,我點做好?
班現充去曬屌女
班現充去曬屌女

岩岩屌完
依家去食飯
班現充去曬屌女

我約你去街你又話唔去
班現充去曬屌女

我約你去街你又話唔去

禾系太子
班現充去曬屌女

我約你去街你又話唔去

禾系太子

禾系屋企
班現充去曬屌女

我約你去街你又話唔去

禾系太子

禾系屋企

禾系酒店
換衫準備去p
換衫準備去p

想莊
換衫準備去p

想莊

我係waiter
換衫準備去p

想莊

我係waiter

我係waitress
換衫準備去p

想莊

梳, 寵物唔俾入
哭左
換衫準備去p

想莊

我係waiter

我係waitress

我係cooker
搞手只求打個和
時契solo點刷
開左信任打但無得刷無心情打
換衫準備去p

想莊

梳, 寵物唔俾入

肛門擴張可以帶來的好處
1、可以防止前列腺增生。前列腺增生是一種常見病,通常沒有什好的質量治療方法,其中前列腺按摩就是一種常見的方法。我還曾經在雜誌上上看到過推銷肛門內部按摩器的廣告。所以,肛門的擴張、插入、按摩對預防這種疾病有很好的效果。
2、可以治療痔瘡等肛門疾病。痔瘡是由於久坐不動,肛門附近的靜脈血管膨脹而產生的疾病。而肛門擴張要求肛門必須清潔,而且經常對肛門括約肌進行按摩和鍛鍊,可以充分預防和治療這種疾病。

3、可以帶來身心的愉悅。這種愉悅不是簡單的男女之間的性交的快感所能夠取代的。男女性交重在對女人柔軟的乳房,富有彈性的肌膚,陰道的味道,渾圓的臀部的感受,是一種外在引發的激動,使得你的陰莖膨脹,有一種進攻的慾望要插入到別人的身體中。而肛門的擴張插入與此不同,其重在對男人身體內部的一種激發,是以刺激前列腺為主體的性活動,是來自你身體內部的激動。
Show Blocked User - 凍風神檸檬茶
抽得未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞