[Caicedo is coming] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 14 Dislike
沙呀同渣古拍片俾你睇
英國媒體《鏡報》報道稱,一家成人網站My.Club希望以4000萬英鎊的價格成為藍軍新的胸前廣告贊助商,他們曾經在歐聯決賽之前為國米提供一份豐厚的報價,但最終沒有合作成功。如今該網站總裁試圖説服藍軍接受自己的贊助:“我們My.Club希望贊助車路士,幫助他改變上季令人失望的情況。”

“我們希望在2023賽季英超首輪對陣利物浦的比賽之前,將My.Club的標誌印在車路士的球衣正面,這一贊助對於雙方都有好處。對於車路士來説,這將有助於他們去簽下麥巴比這樣的球員,對於我們來説,確保藍軍球迷只有兩個地方可以稱之為‘My Club’。如果麥巴比、梅特利克或者其他車路士球員能在我們網站分享他們的獨家訓練影片,或者進行球迷交流直播,那就太好了!”

車路士最近在官網上確認,他們的新賽季的主場球衣將在8月16日開始發售。
Nkk係咪斷mcl?
mcl我只知係戲院
Medial collateral ligament
盧狗有嘢做了
10m 借脫北者
仲要大火又傷佢又傷 成隊波搞乜撚
仲要一傷就大傷
🎈🎈🎈🤒
Felix! Welcome!
嚇死以為3完 又到 the club
又比人當sales
慣晒啦

跟本買到包皮 夏撚 尼馬都無用

都係未開季就斷撚晒腳
賣盤咁耐就黑足咁耐
尼馬同卡斯度都嚟埋
今季真係想要咩盃就有咩盃
再下年hkt
歐聯?
阿Nic係咪on9caicedo罷操就乜撚野好無性格你試下係阿買佢睇下又會講d咩
班傻仔以為全世界迷阿實情專出25仔去巴去獌去車
大會嘅兵工廠
佢琴日都講「仲驚乜其他big 6,全部都甩頭甩骨」
Plz come back felix
唔通Felix先係真愛
俾白撚左兩個月 而家nkk傷鳩埋
撚到我地車迷變白卡
前世未撚捧過盃 贏左個盾 以為已經贏左歐聯
不過唔好怪佢地 可能贏個盾既難度 對佢黎講 真係好似歐聯既難度
支持

之前反stake果班球迷仲有冇野講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞