[Caicedo is coming] 車路士球迷討論區

1001 回覆
0 Like 14 Dislike
死廢人
美國啲垃圾場真係見到都要即刻掉頭走
尼馬快救
無得跳糟
咁多位車狗
球季已完

大家可以慳翻啲時間唔洗睇波啦
at least a couple months

我當佢收咧架啦講真
你好能煩
就黎成隻三馬狗咁
未開波就重傷一前一後兩件核心
踢閪咩
咁你順便躝埋
還店你都慳翻時間唔睇波
成日係到嘩眾取寵
Neymar
見你認真就認真覆你

唔知點解我對NKK重傷又無乜大感覺
係好可惜,因為會期望佢做到改變戰局嘅人
但睇完季前賽就覺得依家車狗隊波踢法都好整體

開季當未買到任何人
Kepa
RJ Silva Colwill Chilwell
Enzo Santos
Sterling Gallagher Maatsen
Jackson
咁出我覺得都叫打到下嘅

老實說,全隊入面如果Jackson都重傷
我就真係唔撚睇
因為車狗死鳩硬,唔會入到波
如果呢個陣
我會cuhk/maatsen<>+9+,右邊放mm
第一場對利狗 加狗啲鳩逼搶有用嘅
Chukwuemeka 我依然覺得佢未成熟
咁快叫佢擔正打利狗係害咗佢

依家NKK傷鳩咗
不如加速傾尼馬,短約玩一兩年算
尼馬我覺得佢唔會肯1-2年約,我估應該要4年到
不過如果簽佢我都會支持
但人工架構唔好太失衡就ok
同埋我覺得mm可以跟Neymar 學野都唔錯
Christopher Nkunku is understood to have sustained meniscus damage to his left knee but sources remain hopeful it will be weeks rather than months. (@JacobSteinberg)
尼馬

見到Twitter有啲撚屌話簽Olise
係咪忽撚咗
啲廢柴永遠唔識傷 有料就輪住傷
尼馬真係肯黎咩睇得車上眼咩
🚨 Medical department sources confirm that Nkunku is out for a number of months and will undergo an operation
Cls
有冇咁癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞