36歲匿名目擊證人頂證白衣人 國安警登門威嚇出庭「屈」林卓廷 滙豐戶口被凍結決赴英尋庇護

386 回覆
1264 Like 25 Dislike
經歷完星火仲放錢入滙豐

希望喺英國一切順利啦
一定啦,要守當地法律ma
當地法律賣佢地老母做雞都ok的
冷氣軍師你以為就無事咩
你自己望下之前中煽動罪果班,係咪個個都係衰街頭運動?
fb ig講過野都中啦

其實唔洗分析咁多咩自己無過邊d邊d野,所以應該唔會中
全香港所有公開地反過政府既人,計條文就都一定犯左煽動罪
而2020開始基本上個個集會都無不反,全部都一定係非集,果以幾多十萬幾多百萬計既和理非一樣全部中曬

同衝燈,超速,亂泊車一樣,你無比人拉唔係因為咩衝果陣有睇過無車,唔係咩超速超得唔過份,而只係咁岩無人係果下捉你
但一到交通組要跑數果陣,你睇下捉唔捉囉
我都仲未計佢咁樣試水溫法,如果資金被嚇得唔勁(走得唔快),你睇佢唔會愈走愈前?
又免費移民
好多人唔明呢個道理,覺得自己無事係因為自己做得無咁多,搞都係搞大人物先
但真正原因係純粹抽唔中你
推!
用紅色大字又唔會增加呢件事probability嘅
五毛嚟,仲有啲錢鐘意點洗關佢撚事咩

仲用鄭文傑做例子,out晒啦
你自己係澳洲都唔敢翻香港啦
明明申請bno visa 快撚過政庇好多
條友係咪唔識計數
狗都不如
好彩走得甩
其實淨係呢個原因香港已經唔適合住人。當你人生完全係靠運氣先可以安然渡過,呢個地方已經垃撚圾唔撚洗要。
歷史亦都唔止一次表演過要走好走。遲左想走都唔到你話事。

1930年/1960年德國。
1949年/1969年支那。
1970年南越/柬埔寨。

當然好多人亦都覺得而家無問題嘅。咁咪大家日子照過囉。中國都好多老嘢大躍進文革64武肺同水浸之後都死唔去嘅。
Sir 乜都係叫雞
點解呀sir咁鐘意叫雞
国安狗隻果然係新一代移民權威
錢呀
Bno 一個人坐底要4萬 visa + nhs 佢account 俾hsbc凍左
在港從事建造業,也有一定技能,希望能在英國打拼,不想申請福利或發起眾籌

做難民都可以做到咁崇高真係得香港人先得
希望外國政府有眼睇
香港人值得更好
國安加速師
中國咁強大區區水災都要人捐錢,唔通d錢比領導攞晒去叫雞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞