下體插公園鐵板 「活塞男」無法自拔折騰4小時獲救

212 回覆
614 Like 58 Dislike
勿要再講 你再講打鳩你
呢個 channel 啲粗口歌幾高汁
擔架都慳返
又bin
眨吓眼幾十年 阿叔都快變阿伯lu
Nicholas Cage
套戲叫face off
經典神曲
歷史名人板男根
會唔會陽痿咗十幾年?
姓申的事主,向在場人等自辯是做運動時,「意外」被鐵板上的小孔卡住陽具,他更高聲叫消防員及救護員切記要替他用布蓋頭,因不想在場的記者拍到他的醜態。

原來係姓 '申' 先啱???
涉嫌「強姦」鐵板的申×嘉,今年四十二歲,他架喺黑框眼鏡,短髮及約五呎八吋高。記者調查發現,他是本地一間物業管理公司的維修部門主管,在中環某商業大廈返工,負責該大廈的維修工作。
「我仲有個女大陸,每月要寄奶粉錢上去,依家藍田公屋單位,都係親友暫借俾我,如果無錢還,又唔知貴利佬會玩乜嘢變態嘢對付我。」
他將當晚和鐵板發生關係的責任,盡數推說是貴利佬強迫,而談及他如何解決性需求及婚姻狀況時,他則不願詳說,只輕描淡寫地道:「,男人邊個唔嫖唔滾?總之,我一向無食開春藥啦。」
我碌鳩塞哂~在鐵凳的裡面~
Sorry囉
2008 達爾文獎survivor得主

https://darwinawards.com/stupid/stupid2008.html
old news is so exciting
Nben笑
你今日block咗「秋意龍」呢隻舐俄五毛未?

https://lih.kg/3462851

想知啲記者點收到料有人係個咁山卡啦既地方出事
定有人報料
仲要捕住佢捕到出院真係好有心機
其實唔明好耐
碌鳩唔會變軟咩
一冇力咪拎得番
Richard Billyham係好嘢嚟
板男根 活塞男 卡窿一索 窿ly man最記得呢幾個名
仲記得中學晨讀睇報紙成班fd一齊笑
活塞男
板男根
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞