[NSWER] NMIXX討論區(12) 小休+幾個公演 Lily 17/10 生日粗卡

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
完全聽唔出係hea王把聲
NMIXX ‘Soñar’ is a MIXXPOP song that combines the Latin-influenced hip-hop genre with the UK garage genre. The rhythm is characterized by a sense of weight and refreshing impact, along with bold rap, vocals, and chorus synergy.
copy and paste Barbie頭
粉紅色頭係咩事
Mv剪到咁散
我覺得海嫄同bae都唔太襯
首歌好聽吖 成個mv除咗集體barbie頭有啲衝擊之外都算滿意 rap真係幾正 想睇現場了
想知呢個look係有咩意思
Ok但我覺得最後個副歌爆d會好d
同埋唔鍾意個尾咁完
意思就係想俾啲沖擊大家
得罪講句
呢首係3首入面mixx最差
得嗰20秒,短到唔知做乜
我已經聽順咗
除咗最尾兩句覺得幾好

2nd Verse正wo
再聽吓 遲d可能改觀嘅
聽完之後都係覺得O.O同Dice最正
lmlt同今次呢首比我感覺純粹洗腦
冇乜nmixx嘅風格show到出嚟
Melon成績唔錯 希望再升啲

不過跟POC尾我都冇期望成績
都係等主打啦 要靠打歌
前後都正嘅,我都係覺得中間怪姐
不過呢首mixx咗主打就應該唔會了
希望主打嗰首可以改下街客嘅印象
比想像中好啦 kyujin話佢鍾意呢次主打多過lmlt 希望佢冇呃我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞