[NSWER] NMIXX討論區(12) 小休+幾個公演 Lily 17/10 生日粗卡

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
原來呢度係jyp自己蝦碌左搞到sully唔識應對先係到傻笑
屌你老味 垃圾妝化服無下限
Sullyoon個look

好地地一個靚女點解可以搞到咁..

睇到我著火
好撚垃圾呀屌
公司生性少少當幫忙啦
救撚命,sullyoon點解可以比佢哋搞到咁柒
仲有jiwoo,點解空氣留海最襯,屌而家又露返額
大佬呀,點搞都唔會搞到好似方晧玟咁架
係得lily同bae似樣啲,500元剪短都係唔太襯
bae瘦返剪短去返oo最fit嗰陣
我覺得Jiwoo有冇蔭都好睇 各有各好
唔好整返it’s live聖誕歌個頭就得
Sullyoon個look想點
妝髮服 全部柒到極點
果個應該係so far最柒
本身琴日見到灰hoodie都唔太鐘意
今日真係突破下限
點樣可以將個靚女反手整差d
JYP真係示範到
噚日果套我覺得靚wo
以JYPE嚟講 絕對係高質架啦
今次ep好似將佢哋啲造型格硬變大人咁
同Young dumb stupid嗰type完全唔同
有啲aespa嗰種型格feel
成件事真係好撚柒
完全唔明點解咁大間公司可以咁無美感
Concept photo本身就會有各種唔同嘅概念
以EXPERGO為例 YDS同室內Hiphop/型格同室外自然/森系? 三輯都已經好唔同
只係咁啱YDS係最Childish
唯有望佢凈低嗰啲唔好再暴走
Haewon 明明係靚女,公司就成日要佢扮男仔,Sullyoon 可能得罪左大猩猩,超級靚女都可以影到變醜

呢輯相正撚到,真係無比較無傷害

push, 仲有少量
https://twitter.com/NMIXXVZ_PH/status/1729778315911676323?t=qfxYHNTxHYwywi3MGr0x3Q&s=19
Idol Champ d藍心今晚到期
可以去funding果到幫手儲呢個pop-up廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞