YouTube Premium 香港正式加價

951 回覆
35 Like 328 Dislike
你就真9唔搭8
Apple俾你咁做
但而家Google係咪都講明俾你咁做?

唔同地方價錢唔同
除左匯率差價
google應該都有考慮埋當地人嘅收入
同埋當地開設office,請人嘅支出

你而家用高收入嘅地區嘅收入
扮低收入地區嘅人士
去俾人地低收入地區嘅價錢
咪姐係成人扮小童
你係咁光明正大,又駛乜用VPN?
我上次都唔得,乖乖用返HK
Google One 係咪個個地區都差唔多價錢
block撚咗條戇鳩算撚數啦
全世界既人都會搵方法用最少既錢買到佢要既野
用vpn買youtube premium唔只香港係咁
台灣日本美國等等都有人咁做
佢唔俾自然會ban
使乜你同佢擔心

高收入vs低收入 = 成人vs小童
你睇吓你幾9唔撚搭8
混淆咗唔同地區物價差別同成人小童飛之間嘅差別
你連點解有水貨依樣野你都唔知
佢哋喺唔同地區營運支出係一回事
消費者既選擇係另一回事

到價自然有人會去買
市場上有另一個選擇可以平啲自然會有人去做
包括買水貨

真係想知呢個世界邊度買水貨係犯法
用集運倉地址係咪又唔光明正大
台灣日本美國等等都有人咁做
分別係人地有無覺得自己巧威威巧醒目姐
同用一堆歪理幫自己辨護姐

成日笑台灣人收入低
但同佢地做同一樣野你又唔覺得羞恥架喎
邊個block我無所謂,同我講聲就得
最多大家互block
有人做 都攞著個大聲公周圍唱
幫自己辯護先慘
本地人就係咁, 最興玩爛個場
有咩事唔緊要, 最緊要自己攞左頭彩
之後有咩事唔關佢事
同觀鯨+之前2年去D秘境一樣
最興玩串party 試下人地底線
唔好屈人呀
係得你條傻閪歧視人地台灣咋
開口低收入埋口羞恥
自己高低入係成本,人地低入比喻為小童咁
依副高高在上口吻真係唔知邊個先覺得自己威
唔係好理解你做乜咁長篇大論去表達我孤寒, 但同時我懷疑你誤解孤寒既意思, 銀包就響我度, 做乜要同GOOGLE哩種巨頭大方分享? 佢好等你幾廿蚊洗? 你係咪傻撚咗?
師兄點樣整呀?我去到嗰個網站話要有土耳其嘅資料整唔到喎
我問你Google係咪都講明俾你咁做?
你唔答,姐係無啦
姐係你上面引用Apple嘅例子已經錯左啦

人地唔係唔ban
而係無一個有成本效益嘅方法去ban
人地封唔到漏洞,你就大條道理去利用個漏洞
你如果窮而利用個漏洞我可以理解
但係你要用一堆歪理去辨解,毫無羞恥心,盡顯支那style

我幾時有話買水貨係犯法?
我幾時有話用集運倉地址唔係光明正大?
我係話你嘅行為根本同買水貨係兩樣野
原因上面講左
你睇唔明唔緊要
唔好刻意誤解人地然後攻擊稻草人
我鐘意睇廣告 痴痴地叫我join premium
你呢條社會垃圾收收皮啦
快撚D報比google聽拉尻我地啦
希望你貫徹你口中既正義到底 唔好得個講字
喳喳臨踩上google office抗議啦
做乜要同GOOGLE哩種巨頭大方分享?
你咁有骨氣對抗科網巨頭
咁咪唔好用,或者用少D囉

又要用又要屌又唔要鑽漏洞俾少D錢
咁大條道理做乜鳩?
我唔鐘意科網巨頭都唔代表我同意你嘅行為
條友啲邏輯好撚奇怪
我先唔明你地乜野邏輯
又要用又要屌又唔要鑽漏洞俾少D錢又要咁大條道理
乜都你啱晒

你地直接認窮認孤寒
再加上google巨頭壟斷,無其他替代品
迫於無奈先咁做,我都算
係都要用乜野買水貨,去超市買野格價,用一堆錯誤類比去粉飾自己
真係勁肉酸
agger我上youtube就係為左睇廣告
連登仔真係鍾意好高調咁玩,睇嚟好快會玩爛
因為個雞棚係佢搭出嚟, 而目前又未有平台挑戰到佢個地位,
支持烏克蘭家庭式每人每月捐款HKD 5.5
其實無人逼你畀錢 你可以睇廣告免費用,仲想點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞