[LIHKG] Galgame推薦及討論區 97 聖戰コミックマーケット102

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
套野夠淫又好笑

刀巴,你覺得新定舊正D?

成班日本仔カガミ打手係到屌葵渚

又黎SEED概念?舊既點都香過新既?
棄咗小小前輩之後有時間補番

邊套好笑D
grand blue我班fd個個都話好好笑
但我笑唔出 對唔到電波
無睇下面
上面幾好笑
其實我一路都唔岩カガミ風格
我鍾意堆女好似都係葵渚多
凜子 鬼崎 不知火老母
same
記得木村良平好落力演出
個時雄馬爭d
咁大波都棄雖然我都棄左

grand blue動畫版唔係做得唔好, 但真係珠玉在前, 漫畫太屈機大學損友啲賤格野翻睇幾次漫畫都笑到傻

遊戲三人娘就完全係隊左草先整出黎嘅動畫兩套之間一定揀呢套
大學損友啲仆街集數好好笑漫畫會好睇好多
我淨係feel到現場同家姐一齊會好high

淨係記得開頭拎打火機check係咪酒已經笑死
覺得動畫家姐好正
原作d女
有睇過笨測都記得井上堅二成日用背刺做笑點
啲橋多到咁我開始懷疑係真人真事黎
-明羽杏子-2023補完計劃

1. 藍城滿留————《戀にはあまえが必要です》
輕鬆戀愛佳作 戀愛日常冇大起伏 間中發糖 感情升溫係一次社死意外 交往後白毛幾進取 會主動A上嚟 賣萌不突兀 立繪用心整 feel到白毛可愛一面
角色: 溫柔的大姐姐 求包養
劇情: ☆☆☆☆ 萌/甜: ☆☆☆☆ 拔: ☆☆ 推薦:☆☆☆☆

2. 百里風實花————《天使REBOOT》

作為sub角色 劇情太白開水 篇章太短而致塑造唔到角色 CV都冇咩頭緒點配 賣萌不到位 可以Skip
角色: 青梅竹馬 老師
劇情: ☆ 萌/甜: ☆ 拔: ☆ 推薦:☆

3. 黑姬結燈————《甜蜜女友2+》

戀愛神作 戀愛過程完整 承上集已經成為戀人 今集戀愛中有隔膜 最後一齊坦誠相對 角色有成長 日常發糖 HS可甜可猴禽 劇本不乏趣味 結局完滿 必玩
角色: 怕醜愛撒嬌女友 / 痴女?
劇情: ☆☆☆☆☆ 萌/甜: ☆☆☆☆☆ 拔: ☆☆☆☆☆ 推薦:☆☆☆☆☆

4. リュシイ——《俺の瞳で丸裸! 不可知な未來と視透かす運命》

賣萌拔作 作為本作真女主 戀愛過程不完整 劇本亦較為失望 日常plot有不少地方想賣萌 但賣得太格硬 日常對話白開水 難以有一氣呵成睇的衝動 主線騎士對魔女 最後嘴炮幾句不了了之 角色設定用意何在? 整篇角色都沒有成長 劇情沒起伏 當拔作玩就可以

入線後婆力大幅増長 語調溫柔不乏堅定意志 旦那旦那連發 騎士版的結燈?! (聲線較似長谷川本音 同結燈把嗲聲有分別) HS可甜可猴禽 拔度近似amakano 拔中帶甜 甜中帶拔 滿滿的愛包含在內
角色: 同輩同學 / 副職騎士
劇情: ☆ 萌/甜: ☆☆ 拔: ☆☆☆☆☆ 推薦:☆☆☆☆

今年gal仲有3作,多多支持
最後,唔好唔記得睇遺珠死死美
條友真係好多屎橋

ok la
我下隻推哩隻
睇人評都係玩完唔知快樂定折磨
死死美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞