Pokémon十大最強訓練員

210 回覆
43 Like 14 Dislike

身邊有人玩pokemon go但基本上冇人玩PVP,佢地連18種屬性相剋都唔識
打開PVP應該大部分都屌N社,N社嗰PVP啲柒野多到講唔晒。
lihkg個pokemon go post全部都N社 fanboy嚟,唔屌得N社,同佢地溝通唔到
巴打,你知唔知邊到有group可以討論PVP?
reddit啦,搵d discord group join仲好
香港18 區facebook group好似都有d group for pvp 但我冇join
OK,THX。係香港想搵人傾真係好難。
PVP真係小眾game嚟,N社根本冇心搞好佢。
或者佢根本冇能力搞,垃圾美術公司
黑妹哭撚咗,榜又上唔到,連個冠軍都俾人搶埋
問題係tv 寫卡露乃好有 隻傻鳩就弱智仔剩係識死衝南瓜怪Halloween 玩死鯉魚龍 識開牆減傷 成場都係一個勁有腦同戰術 一個剩係識死衝
1. 山本彩姐
細個NDS鑽珍版
用火猴打路卡花岩怪
仲有烈咬海牛美納斯都好難打
本身打四天王啲招式pp無晒咁制
然後第一隻放壓力花岩怪磨到你無晒pp
最抵死係佢得返一滴血嗰陣仲識得食道具回滿血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞