[ios/an][Macross] 歌マクロス スマホDeカルチャー

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
解咗張4星要姐上5星
都幾廢 純粹送啲點換衫

你可以理解啲活動係解衫用

我覺得d活動係用黎打幸卡

上次美雲幾勁啊,個A score up
今次真係廢廢地

btw終於中多張5星 舊要姐,潛入個張
好想要S total up啊

我都仲未有好嘅隊長卡
解咗張4星要姐上5星
都幾廢 純粹送啲點換衫

今次真係廢廢地

我都仲未有好嘅隊長卡

睇隊員
我用疾風個魂50%up仲勁過total A
暫時真係total S之外,在座各位都係垃圾
解咗張4星要姐上5星
都幾廢 純粹送啲點換衫

今次真係廢廢地

我都仲未有好嘅隊長卡

睇隊員
我用疾風個魂50%up仲勁過total A
暫時真係total S之外,在座各位都係垃圾

我都係用緊呢個,計埋好友加成玩全屬歌total最高43000左右,好想抽隻total S
屌,咁你有未先得架
Normal都好難
第一次玩類似嘅音樂game,有d野想問下:
C技同A技係唔係放中間個人最大個格先有用,L技就放邊格都得,總之相性符合到(有個咪嘅圖案)就ok?
有d卡最高個個數值同佢左上角個個圖案唔同(例如佢係心卡,但係數值反而係命最高),係組隊個陣應該邊樣野重要d?
C技同A技係唔係放中間個人最大個格先有用,L技就放邊格都得,總之相性符合到(有個咪嘅圖案)就ok?
有d卡最高個個數值同佢左上角個個圖案唔同(例如佢係心卡,但係數值反而係命最高),係組隊個陣應該邊樣野重要d?

心星命 同 3項數值 好似無直接關係
可能係我搵唔到
屌,咁你有未先得架

屌,咁你有未先得架

呢個好笑
屌,咁你有未先得架

呢個好笑

歌又斷撚咗,人又無

total最重要
又有鬥高分活動喇
又有鬥高分活動喇

音驚咁肝法真係唔得掂
又有鬥高分活動喇

音驚咁肝法真係唔得掂

今次活動真心高汁
希望之後搞多啲
又有鬥高分活動喇

音驚咁肝法真係唔得掂

Miss macross打幾次啫
我只係嫌佢無聊

有排J
今個活動好過上次好多
上次肝到我死先入到1000內拎第2張死神
今次張フレイアの歌の力を唔駛排名都界突到 雖然4星

有排J

今個活動好過上次好多

上次個種希望唔會再回歸
今個活動好過上次好多

上次個種希望唔會再回歸

今次幾like佢 D任務分係根據level fix起一個range
上次打very hard 明明都可以500~600分 無啦啦少一兩個靚蘋果就得返300分
今次fix起5百幾分我接受到
今個活動好過上次好多

上次個種希望唔會再回歸

上次送5升6星,難啲又合理嘅
最好佢就下放第二張5星俾人突破
高ranking就主要追luck
始終派券打我覺得係好好
今個活動好過上次好多

上次個種希望唔會再回歸

始終派券打我覺得係好好

咁你又岩ge
派券打 又好似一次EN打2場咁好抵
今個活動好過上次好多

上次個種希望唔會再回歸

始終派券打我覺得係好好

咁你又岩ge

刷 經升lv
今個活動好過上次好多

上次個種希望唔會再回歸

始終派券打我覺得係好好

咁你又岩ge

係一次3場
不過如果減番少少卷我都寧願上次種ev,今次呢種性質唔夠膽試打ex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞