[ios/an][Macross] 歌マクロス スマホDeカルチャー

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
屌個胃好撚痛
連對白都播

官方嘅惡意
bangdream 學下人macross 啦,頭兩次event 已經都唔同玩法
bangdream 學下人macross 啦,頭兩次event 已經都唔同玩法

一個月有3種了(好似係

一個月有3種了(好似係

仲有種event係打mission攞報酬
我見mission有一格event

一個月有3種了(好似係

仲有種event係打mission攞報酬
我見mission有一格event

ガルパ就快有新ev,早幾日生放話5人協力然後全部人都係帶哂5條友,等多陣啦

bangdori第一個event根本痴撚線
好想爆石打

女王vh好易打
第一次就fc
新event抽左野,中大波妹張“歌は希望”
好彩睇住條數
差啲又揮發咗啲白晶
冇打幾個鐘,rank就係咁跌,今次最小要1000內

打hard最高"分體比"
hard最高490, 490/12=40.83333
vh-590, 590/15=39.33333
ex-690, 690/20=34.5
只要刷到490任就最抵,刷分都係刷hard好
不過講到尾,其實都係我唔夠打ex
頭先3抽,中左隻5*,不過廢嘅,到依家仲未有隻有用嘅隊長,仲用緊5*疾風
hard難度,如果見到張490pt+450000分嘅卡,就一定係最右邊(打左咁耐都係)
利申:依家3xx名
hard難度,如果見到張490pt+450000分嘅卡,就一定係最右邊(打左咁耐都係)

但唔想打hard

但唔想打hard

自然消體都夠拎晒要姐同入到10000
打vh拎多D素材算

但唔想打hard

打vh拎多D素材算

same

但唔想打hard

打vh拎多D素材算

same

至少fc哂3首先返轉頭打hard
利申差首infinity,抽極都無
解咗張4星要姐上5星
都幾廢 純粹送啲點換衫
解咗張4星要姐上5星
都幾廢 純粹送啲點換衫

你可以理解啲活動係解衫用
解咗張4星要姐上5星
都幾廢 純粹送啲點換衫

我覺得d活動係用黎打幸卡
今次咁易入4000名
今次咁易入4000名

我冇食石半日,由300跌到800,最後都唔知keep唔keep到1000內
今次咁易入4000名

我冇食石半日,由300跌到800,最後都唔知keep唔keep到1000內

我打到5千
唔洗一粒鍾跌翻去九千
決定以一萬作目標算
今次咁易入4000名

我打到5千
唔洗一粒鍾跌翻去九千
決定以一萬作目標算

目標係500內,我諗最後一晚先會通宵肝
解咗張4星要姐上5星
都幾廢 純粹送啲點換衫

我覺得d活動係用黎打幸卡

上次美雲幾勁啊,個A score up
今次真係廢廢地

btw終於中多張5星 舊要姐,潛入個張
好想要S total up啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞