=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第70回: fes首日完美結束,我永遠愛指原系

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
你第二段字就係宜家JOY既重點同埋難處,佢地真係極少表演機會,不論係歌唱跳舞演出,綜藝演出,甚至其他雜項演出都甚少,佢地第一日既超孤獨獅子就係最驚艷,果日大葵西冇得輸喇掛?連hea弓都有正常發揮,整隊都係驚人表現,好難想像一隊平日咁少演出機會既女團係可以表現出咁既效果
JOY真係要多啲演出機會至得,天才波總唔可以踢咁耐,要快喇指原社長

睇吓人地48,坂道,甚至其他想上位既女團都有比起JOY更加多機會訓練,再係咁少機會,浪費晒班天才
你個lv3同lv2例子已經係職業球員,葵仲係踢緊預備組,點比較
嘩勁! 好深入嘅硏究。我呢個免費仔仲等緊熟肉
小澤之前團LASTIDOL隻隻都係刀群舞咁濟,一個唔小心走錯位就會好明顯好柒,啲能力應該就係嗰時train出嚟
小澤都會幫埋人果吓勁,實際上當然係幫個團可以正常運作減低事故出現
第一日首歌冇睇?係勁個喎
慣咗等熟肉
文盲
骨蛇叫我下次只係放瞳美相,咁我就只放瞳美相啦

問咗maika 佢話唔介意我share佢個靚樣俾人睇 因為佢個人係屬於我
第一次正評由美仔頭四行
咁都要放下你既波菜
嗱!
搵到大葵西未呀?JOY冇佢大鑊架
單獨一樓波菜,收到
阿詩雖然性格好正經,但有陣d行為係幾可愛
唔使啦,我地好夠鐵質,唔需要波菜
幾好笑因為9月美里喵有個女性限定既Talk show
有人話太唔比面男飯了吧
當年=LOVE未紅,著住HC合作款衫,支持大谷既人都係禿頭大叔飯,希望佢唔好忘本
但強插巴打唔夠,好想補下喎
如果talk show係講化妝講保養講set 頭講扮靚咁女性限定好合理既 老婆仲有咩topic 可以講,食拉麵心路歷程?

咪去meet囉
反正唔爆任買 1對1唔係仲好
平衡下你話夏音就真係第一頁就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞