=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第70回: fes首日完美結束,我永遠愛指原系

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
原來最後講感想個到瞳美對萌子講ひとみさん有反應係因為萌子私下都係咁叫佢

我推
下次淨係po中間個張瞳美OK
指媽今日好似都係冇團扇,純粹揸機影兩個女

大女nako拎shoko同瞳妹團扇

細女miku拎住三把唔知邊個既,但由佢係twitter發神經既dm黎睇,似係波菜+愛弓+???
以後仲邊有人肯夾大葵西合唱?同佢唱壓力大到,會完全被碾壓
我地每支持by一張飛,代代木就會知道有多1位海飯飯!未來香港搞con就有你嘅一份功勞
我覺得你包SANA部就最實際
支持骨蛇
我包佢條命咩,佢塊臉就真係大到成個包咁啦
我要轉去撐天野+愛月!!

骨兄taste好咗
而家樹愛羅做妹系擔當?

你定力真係好低
佢一係就好鍾意做偶像,次次都120%付出,另外一係就係真心好愛JOY,幾次JOY既大show完場第一個喊都係佢,差唔多次次都喊,其次就係莉子,基本上佢地兩個都可算係救場二人組,差唔多次次有事故,佢地救到都會即刻救,執生能力應該同香港人有得揮,另一個會主動救場既成員就係小澤,最新發現山田都有主動執生既能力,但唔知係咁岩定係真係識救場,因為之前出場太少,要睇耐啲至驗證到
蟹好似叫開佢做すずき上次tour條making圓陣個度係咁叫
大葵西上返水未?佢有冇事?呢兩日佢乜彩都攞晒,唔係有咩事呀?
琴晚瞳美sr佢咁講咋佢話本能反應應機後即刻發覺係叫另外個位
條友可能心態崩左掛
指原比咁多機會佢,虹素同あのコン都唱得少差,覺得內疚掛
吓?我覺得唔差喎,之後果首都唱得好好,但係某啲角度睇,可能會覺得佢既唱法有少少唔夾,尤其是舞香果首,但唱功同聲線一定屈晒,指原唔會睇唔出掛....而且如果唔夾既話,責任都落係選曲同監製一方啦
我覺得佢呢兩日係贏多個輸喎
可能得你一個覺得唔差
我自己覺得炒咗車
佢用力得滯姐,其實都只係少炒,但依然show off到佢一啲人地冇而佢有既天才唱功同聲線,不過佢今次應該都好重視同好緊張,見佢瘦咗成個碼,以前面試又會為咗個鼻高啲而去夾鼻,好明顯佢都係果啲對自己要求好高既人,加上獅子座,自我要求過高
反而愛弓真係鳩黎,第一日我俾佢40分,第二日入咗狀態好啲,67分,呢條友睇黎都係要有密集式工作量佢先至可以有穩定狀態,佢果啲隨時收返既假笑,係台上真係嚇親人,佢既hea已經超越咗當年既paruru,宜家唯有用我識睇愛弓既獨特方法黎睇佢先掂,例如一定係睇making of,專睇佢同啲成員玩,呢個情況就最吸引喇
求下你唔好po我老婆出嚟俾人睇
有冇人覺得淫風好似唔係幾開心?
無人否認佢把聲同唱功,係特別既
有潛力但好似牙風咁,未控制到囉
都係做左idol一年幾,暫時會包容既
至少呢2日佢都帶到d驚喜比我地
lv.3 唱咩都收放自如
iori maika

lv.2 唱自己歌好掂,唱人地歌就抽獎

lv.1 自己既歌都未唱得掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞