微辣前員工啊Jane真係走左?

1001 回覆
364 Like 45 Dislike
如何在 Instagram 上建立及管理排定發佈的貼文和連續短片
唔識google?
Meta Business Suite 應該有
最多可以提早75日排好post
大把offical ac都會排好ig 廣告post
Can you pre post Instagram?
You must have a professional account on Instagram. You can schedule up to 25 posts a day. You can schedule content up to 75 days in advance.
dead or alive ???
真係想死既人係唔會講咁多野,仲要係d社交平台出post
留名
Too long don't read
搵咗 AI 整合大剛

以下是文章的 point form 形式整理:

- 作者罹患抑鬱症多年,每天都在黑暗中沉淪,生活狼狽不堪。

- 作者有社交恐懼症,每次去人多的地方前都得吃鎮定劑。

- 由於疾病,作者每天都感到胃痛和胃抽筋,每個月都要到醫院吊針。

- 作者曾哭到氣喘全身顫抖,但從未向朋友示弱,因為沒有人見過她發病的樣子。

- 作者曾受到 haters 的攻擊,因為被誤解而承受了很大的壓力。

- 作者在發文時已經離開人世,不需要求救或搶救。

- 作者希望家人可以獲得她現有的財產。

- 作者希望不辦靈堂,不搞任何儀式,只要火化並選一張她笑得最好看的照片即可。

- 作者向家人、朋友、傻姊妹表達對他們的愛,但因為疾病太痛苦而選擇離開人世,對此深感抱歉。

- 作者感謝所有朋友的照顧,但因為疾病無法跟上她的節奏,只能選擇這樣離開。

- 作者最後以「晚安好夢愛你們❤️」結尾。

我再間:
根據內容,可以肯定作者已不在人間嗎?

AI 答:
是的,根據文章的內容,作者在發文時已經離開人世。
對蔥蔥黎講係罪證,預左有新女就飛,有乜好影
又晒一個account
卡特果件傻鳩死撚左去邊

係時候寫首詩悼念精姐
希望係假
其實第5句嘅殺傷力都無頭4句咁勁

頭4句表面上好正面
但其實完全否定咗對方嘅真實感受
第5句起碼可以覺得錯在佢唔care我
但頭4句會覺得錯在我唔夠正面
呢條撚樣真係好撚假
RIP

唔能俾復活?
唔關政治事
單純屌柒佢哋啲片垃圾同班藝人閪格
上次香港個show已經勁撚柒 連fans都屌
冇影響 亦都冇幫助
抑鬱嘅自己都知
但呢幾句同你唔好煩我冇乜分別
Rachel同微辣好多人黃???

我之前睇Rachel同微辣部份人係藍㗎喎
緊係有問題啦 人地就係有解決唔到的問題
你就同人講件事無咁嚴重 咁即係你都無辦法同唔明白啦
我都夠晒慘邊得閒諗其他人有幾慘
我都就快要自殺 仲有嘢慘得過連自己條命都可以唔要 ?
真 係死就直接跳樓死
唔死就出黎開記招爆大獲啦
最撚憎人情緒勒索
墮胎界KOL 依家做埋殺人兇手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞