[MIDZY] ITZY討論區(43) 期待CAKE大發!!!補祝禮志0526 彩領0605 Lia0721生日粗卡~

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
Cake佢老母
由出道追到依家 睇住佢地不停咁下落
我個心好痛
You’re not alone
Cake頭半首都幾好聽
但應該控制3分鐘要完
其實2分40秒個下都完得
過長會令人覺得少悶最後
幾首Sidetrack 都好聽
我諗住我人生失敗都算
連自己追既女團都失敗埋
JYP我屌你老母
調轉頭諗只要班女開心咪得
Cls原來你貼呢個同我貼果個係同一個Post嚟 以為係兩個唔同

2. 跟我說是大公司的偶像我可能也不會相信.. 品質就是那樣
3. 我現在對JYP女團的歌都不太好奇了... 拜託公司振作一點
8. 雖然歌曲很好聽,但比起ITZY,感覺更適合STAYC,所以覺得很遺憾..
13. NMIXX的主打曲也是,為什麼歌曲都製作得這麼無聊... 而且也不入耳ㅠ 真心覺得應該換一下A&R團隊
16. 我覺得JYP的A&R需要大換血,NMIXX也是,選出來的歌曲都...

唔鍾意到咁多直接一嘢上到踩公司層面 一睇就覺得好有味道
LOCO都唔錯,唔知做咩鳩之後無神神轉咗風格
本身諗住一首都算,之後首首都係咁
關咩首歌it唔itzy事
一出道幾首好itzy 之後咪又係會話悶 sneakers唔itzy音源一樣上到頭幾
不嬲韓國人都係有少少睇人氣聽歌架啦
當初就係dalla dalla出道風格好正
我先咁落力去追
慢慢我都唔知自己追緊啲咩
可唔可以比番當初既itzy我
我諗而家itzy出dalla dalla wannabe都係咁上下評價
JYPE 係咪得罪人
有冇咁差呀
我覺得cake好好聽喎
LOCO之後呢首最好聽
最慘係間垃圾公司唔識維持人氣
上首歌成績好
下首又玩野轉另一種風格
年末表演有話題之後又乜都唔做
一沉百踩
呢兩首唔敢講 但依家出icy 一定死
間公司都唔知想行咩方向 又冇高質素既歌
宣傳又垃圾交行貨
真係搞唔掂cake
我覺得拎bet on me做主打仲好
直情感覺到JYPE食緊師姐嘅老本間公司已經冇咩板斧冇咩諗頭起死回生咁
其實itzy出道咁紅 除左5個同dalla dalla
要不是師姐都唔會咁多關注咁紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞