[MIDZY] ITZY討論區(43) 期待CAKE大發!!!補祝禮志0526 彩領0605 Lia0721生日粗卡~

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
好似好耐冇試過兩個stage
Kill Shot個Showcase 睇&聽到起雞皮
睇噻全部showcase之後發覺係全部都好正 果然itzy嘅stage世一 希望有個人直拍可以逐個睇
如果showcase有個人直拍應該可以剪好多clip出黎吸路人粉 睇嗰陣係咁被電到
上次有b-side打歌係幾時
好似冇試過同時兩首
頂多loco最後一個星期變左做swipe
同mafia變sns
二本部邊識依啲宣傳方法,整成短片喺各大媒體狂播都未必識!
都幾癲
唔怪得我諗唔起
想講好耐 成日其他團都可以打兩首
itzy咁多歌 仲要有時bside都高質 都係得一個stage
都真係慘..
宣家有叫好過冇
二本部應該好多老鬼
啱啱睇返 swipe果陣係特登加多一周來打歌
而sns就係末周先夾埋mafia雙打歌

講起上面呢兩首就覺得唔抵
好心一早就搞雙打歌啦
上面兩隻歌都絕對係當時推人氣爆上去嘅本錢
而家真係就收檔先諗住諗計 咩都太遲啦
Sns同swipe 都好正
Kill shot , bet on me showcase都好正
估唔到bet on me隻舞出到黎同隻歌咁夾
最後段齊舞好好睇
個人ig要啦 留真去拍戲我覺得都幾有潛力
Sorry!唔小心,手機跌,㩒咗負評!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞