AKB48本家討論區 #112 就算討厭營運也不要討厭AKB

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
8月卒公已排程
0817 高橋彩香
0821 大森美優
0824 吉川七瀬
0828 中西智代梨
0829 高岡薫
0831 市川愛美

未定/9月之後
0905 北澤早紀
0908 奥原妃奈子
多田京加
佐藤妃星
吉田華恋
道枝咲
上見天乃
幫人問,到底講左咩?
https://twitter.com/TOWER_Shinjuku/status/1689973272149131264
我諗係講呢單 - 生日出Solo專輯
賣左一推野,有cd有mv有bd但唔同地方買送d野又唔撚同,又有年尾con(12月30日)又有咩生寫會,網上聊天,屌好複雜,岡田個腦應該諗唔到d咁複雜嘅計劃,似係佢公司諗
我相信連去到柏木咁老資格嘅都未必可以叉隻手埋去營銷策略嗰方面
最強之17期
咁點解增田有華 秋元才加 個陣搞到咁大件事
佢地真係2018總選之後個討論都有講la
十夢重要串NGT 班女
我諗睇人囉,聽講山本彩都有幫手做營銷策略

屌多句,Avex真係好on9
其實我自己9估係,合約無寫戀禁,公司都無講戀禁,但前輩表現你自己睇路啦,不過有時隨住時代唔同有d默認既規則開始漸漸無人理,你會發現而家出世差幾年有d諗法就差好遠,當“可能”越來越多人有私下拍拖情況下,大家就開始默認去否認呢個規則,我自己覺得奈奈絕唔係唯一只係情報管理做得好唔好問題

其實係有定無?
其中一集再見毛利講過話冇,但係原神7年代嘅一啲綜藝節目講話有
十夢重要串NGT 班女
其實我自己9估係,合約無寫戀禁,公司都無講戀禁,但前輩表現你自己睇路啦,不過有時隨住時代唔同有d默認既規則開始漸漸無人理,你會發現而家出世差幾年有d諗法就差好遠,當“可能”越來越多人有私下拍拖情況下,大家就開始默認去否認呢個規則,我自己覺得奈奈絕唔係唯一只係情報管理做得好唔好問題
講起佢
佢呢排係咪有拍服裝廣告定點
行街見到有個日本妹廣告好似佢
你指山本彩?我唔太熟如果你指奈佢近排未做左岩下食品代言
我話彩
之前睇過一個外國網站話以前48系嘅contract入面真係有寫明唔可以有男/女友,不過後尾唔知咩原因偷偷地remove咗。
呢兩,三年偷拍拖/夜浦嘅又點只奈奈吖。服部有菜同市村愛美就係好例子。
其中一集再見毛利講過話冇,但係原神7年代嘅一啲綜藝節目講話有
十夢重要串NGT 班女
之前睇過一個外國網站話以前48系嘅contract入面真係有寫明唔可以有男/女友,不過後尾唔知咩原因偷偷地remove咗。
呢兩,三年偷拍拖/夜浦嘅又點只奈奈吖。服部有菜同市愛美就係好例子。

過氣啦
佢傲嬌
唔知邊個整嘅關係圖
越反越推
最上 奈那華(HKT48 チームH) 現正廣播中!!
https://www.showroom-live.com/r/48_NANAKA_MOGAMI?t=1691841582
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞