AKB48本家討論區 #112 就算討厭營運也不要討厭AKB

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
邊度有得買
去Donki阿信屋嗰啲,差唔多全部都有
應該係講緊限定版,個杯面有印成員個樣
9個共通點係咪都除過/就快
試吓遲啲去Donki𥄫吓,有印柏木樣個薯片(??)而家仲有得賣
無野啦,原來係要買20個先送一個成員照紙
試吓遲啲去Donki𥄫吓,有印柏木樣個薯片(??)而家仲有得賣
無野啦,原來係要買20個先送一個成員貼紙

研究下
你諗住買幾多張碟支持
9個入面無轆
大盛美音大西小田sorara込山平田你無推
柏木你棄咗
仲有邊個俾你研究
佢叫人衝自己鬆
買晒佢等其他人無得買
幫人研究
唔抽,63單再嗌我
https://t.me/+jG8Gma2twt5iZTI1

呢個不定期招人既本家TG谷又開放啦,呢度有除左講小栗有以之外乜都講得既言論自由,賣點係生活趣事難題同埋大部份時間都有人在線既團隊親自回應,幾時再次關閉連我都唔知,如果想獲得更快捷更方便更直接既吹水頻道就快啲加入啦
P.S. 講有以唔係唔得,不過小心宇宙 sir 呷醋
係咪有咩誤會
點解唔抽
いつも岡田奈々オフィシャルファンクラブ「NANAIRO」をご利用いただき誠にありがとうございます。

大変長らくお待たせいたしました。
岡田奈々オフィシャルファンクラブ「NANAIRO」オフィシャルアプリをリリースいたしました!

▼Apple store
https://apps.apple.com/jp/app/%E5%B2%A1%E7%94%B0%E5%A5%88%E3%80%85%E3%82%AA%E3%83%95%E3%82%A3%E3%82%B7%E3%83%A3%E3%83%AB%E3%83%95%E3%82%A1%E3%83%B3%E3%82%AF%E3%83%A9%E3%83%96-nanairo/id6450152761

▼Google play
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.okadananafc&hl=ja&gl=US

咁揼本既
啱啱睇過佢地個list,佢地主要業務就係幫啲芸人整個人Apps嘅
av女優
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞