紫禁城精密排水600年 經中共「現代化改造」後現水塘

150 回覆
314 Like 2 Dislike
係咁易中國一早整到1nm晶片啦
中南海咪喺故宮隔離
唔好話幫共產黨講說話

明清個時真係水浸左,你平民百姓都唔會知啦
水為財

水為財呀
水為財,專登聚財架on9
而家係咪想中国窮?危害国家係咪?
紫禁城東北角有好多暗渠引水出城接駁河道出黃海 , 不過北京近10年老區不斷翻新 , 舊渠全部都拆晒 , 果啲舊渠一般人係唔知道係幫紫禁城引水 , 拆拆下咪出事囉
紫禁城東北角有好多暗渠引水出城接駁河道出黃海 , 不過北京近10年老區不斷翻新 , 舊渠全部都拆晒 , 果啲舊渠一般人係唔知道係幫紫禁城引水 , 拆拆下咪出事囉

東南角先啱
14億人,
就算每人每日痾一篤屎一篤尿
都有(14億X2=28億)篤屎尿啦
竟然可以唔挖水渠 又唔起引水道
反而走去起冇鳩用嘅『三峽大壩』
人哋美國啲引水道 成個人咁高
穿州過省咁起, 咁先至係強國丫嘛!
有片為證
https://www.youtube.com/watch?v=jzO3KDqdJ_g
皇帝奴役都揾有技術既工匠,而家有技術做晶片既人都走左,奴役班無料既人做極都做唔到架啦。
典型廢柴
連登得班下等五毛

低學歷甚至只係農民/廠雜工

最叻果句:cctoy/連登仔又炒車
百度知乎班人同連登駐場五毛係非常唔同
諗起唐長安城,同日本嘅平安京,都類似係咁
D水收左美國佬錢
城市發展改晒啲池同啲河都已經影響疏導啦
比垃圾人管治,乜都玩爛
水為財 中共發大財
我睇個個連登 支那歷史好似得七十幾年歷史
已經用香港嘅固有國際地位示範咗
首先要單嘢真係單靠自己國內就拆得掂啊,你要求啲天荒夜譚梗係實現唔到,好似秦始皇想要長生不老藥,最後都係得唔到咁
不過都唔代表中間過程逼唔到班奴才突破想像,好似徐福就諗到水秦始皇俾佢帶幾千童男童女出走著草,一去冇回頭,現代芝麻仁都度到手刻晶片阿婆同測驗晶片嘅實驗室會爆炸嘅中国夢
起個排水系統你講到好似整火箭咁明清時代中國同西方國家科技水平比係差啲 但未至於連整個排水系統技術都無呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞