[ONCE] TWICE討論區(224) 0726 MISAMO小分隊出道大發&0818 朴志效Solo你準備好味?

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
去IU個節目就好
我都好想有呢個 唔知幾時先等到
想問下三本部點解MV 仲未有英文字幕
諗到都覺得正
但今次應該冇
可能Jyp自己上先
每次Comeback都會俾人呃一次
所以好快就記得mv 條url
今次呢個高質 㩒入去之前無諗過
https://www.instagram.com/reel/CwFz-ZEsCM1/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
呢一part好型
但點解今日無同師妹拍challenge
https://twitter.com/twice_seung/status/1692459491135279224?s=19
呢個Twitter譯咗melon station嘅訪問
牙效一邊tour一邊寫歌準備solo,twice個個鐵人
仲有講到每首歌嘅background,主打係牙效揀,佢啲音樂taste好好
可能拍咗未放出嚟啫
原來聽日冇音中
之前都有估到
呢個真係中咗伏
有密碼入
咁少時間準備
下點解
唔知呀 見Music show analysis個Twitter pin左人歌 咁應該係冇音中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞