[ONCE] TWICE討論區(224) 0726 MISAMO小分隊出道大發&0818 朴志效Solo你準備好味?

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
聽晒成張專
成張都好Chill
可以係咁loop
Wishing On you, Room
暫時我心水都係呢兩首
Don’t Wanna Go Back 就係預料中嘅正
小隊大發
個mv都拍得好好睇
好鍾意呢種有劇情嘅mv
已經無care過個男人
唔出樣呢個安排幾聰明
冇咁違和唔舒服
仲做咗好多第一身pov令大家代入個男人到當牙效係女朋友
但係最後係分手
知唔知一陣music bank大概幾點?
[230818] Jihyo #ZONE  schedule (KST)

[1pm] M/V release
youtu.be/jyw_vrI4ySg

[5.15pm] Music Bank
aqstream.com/kbs2/Music-Bank

[9.30pm] 1st Mini Album "ZONE" live with Jeongyeon
youtube.com/live/VDBVzcQKS…

[11.10pm] MBC 'I Live Alone'

#TWICE #트와이스 @JYPETWICE
俾牙效飛
主打超好聽 尤其pre-chorus同brige
睇牙璉咁熟隻舞應該有拍challenge
靠劇透練熟咗
亦有可能係為左劇透先練熟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞