【英國食傻=交智商稅】阿仙奴23-24球迷美國季前賽內戰區 MMDCCXX

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
I'm a Grêmio fan, Bitello is a very intense player, box to box, versatile, who gets to attack and helps a lot in marking. reminds me of valverde from real madrid for the style of play
達蛇勁迷啲失意金童
唔洗學啦 係Zinny學返你嘅防守先真
收下把閪口啦
聽日11點就可以連推兩個post啦

well done quicksilver 👍
咪𨶙講粗口啦屌你老母
好事
左白右添可以用到佢啦
請用關愛代替責罵
一早講左 kai......
kai.......
早知買.....
達狗又買水貨.....
有冇手足幫手加
買左3個人都解決唔到上季下半季的最大問題就係中前場停唔到波做球,一交前就失。另外又話買左rice,timber就有人可以係中場帶生返個波帶球推進,點知咩都睇唔到。仲有夏域斯好似有排先夾到隊波,暫時睇65M真係唔值,上季下半季左路已經唔太好,依加直情係肉酸,耶穌原來只有上半季虛火(傷完未狀態好過),尼基又本身質素一般,又對巴洛根打英超信心不大,睇黎球隊要解決中鋒問題有排煩,個人犯錯就不談了因為都係狀態問題。
贏:今年形勢大陽春
輸:熱身賽不能作準
結論:點都有得打丁
收下你把閪口啦撚樣
呢件打左8似勁過傻kai
中場底 又有遠射
好在無賣派大哥 到時成條中場再夾過仲難
白T位置感好左好多
會係適當時機主動入中場迎波
之前鳩入炒晒車
呢個位置真係要啲時間去訓練
要浸出黎唔係一時三刻就有效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞