【英國食傻=交智商稅】阿仙奴23-24球迷美國季前賽內戰區 MMDCCXX

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
俾啲尊重啦⋯⋯
識個泰妹對波好撚大
尷尬
好想屌
件Bitello好似唔差
射得 傳波唔錯 幾aggressive
拎唔到工作證
高爹搞搞佢
nowe how much
我有個大膽既想法
井多兆兆?
正式改名唐氏451?
我會試將耶蘇仔放落去打左8號 推反Kai 上一格打支點偽9

耶蘇仔肯跑敢搶,有身體對抗,能夠盤球引
球推進,有一定既策動進攻和調度接拍和分球能力,仲有一定既後上射門能力

咁樣可能就會解決像上一場對曼聯戰術封死哂timber rice 後場出球點(富安在有壓力下不太敢用左腳所以上場也只能自已推或者回傳 最有效的就是直接換回正統左閘 KT就解決)時有多一個出球點選擇而又不需要奧隊回後太多而減低佢前場既靈性同體能消耗

Kai 跟Xhaka的比較 在進攻端肯是升級的 但防守和後場策動、節拍、分球 就暫時他還需要時間和還有很大的進步空間

Kai的優點暫時只限於我們後場運球傳球順暢的情況下會如虎添翼一旦後場不能正常運作/受壓時就會似打少一個
今季重奪我會改
想睇
將耶石當紐個祖靈頓咁用
不如直接叫kai踢正前假9算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞