[BUNNIES] NewJeans討論區(39) - 11點 'Cool With You' MV公開

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
有人話關魷魚遊戲事
下緊大盤棋
正常

偉 喺度嗎?
暫時覺得Get up最好
「啲錢我憑實力借 點解要還?

韓國新世代女團席捲樂壇,其中一隊就係由5個未夠20歲女仔組成嘅NewJeans。早前已經推出先行曲《Newjeans》同《Super Shy》預熱,今日佢哋放出主打歌《Cool With You》嘅MV,之前對外宣傳提到會有兩名意想不到嘅國際明星演出,MV喺剛剛香港時間11點上架,而呢兩位國際明星亦都曝光,原來其中一位就係香港代表梁朝偉!

NewJeans MV分為A同B版本,因為《魷魚遊戲》而成名嘅鄭好娟,喺兩版MV都有出現,而係B版本MV、當鄭好娟準備過馬路之際,就被企喺對面馬路、以白頭Look示人嘅梁朝偉吸引,令鄭好娟回頭張望!

到底係咩原因、吸引到偉仔會驚喜現身NewJeans呢?而家咁興跳舞challenge,又會唔會見到NewJeans同偉仔跳返part舞呢?

原圖來源:Newjeans《Cool With You》MV截圖
100毛都報咗
咩事?
I like cool with you
雖然超級晒好撚洗腦但係真係唔好聽
同埋啲舞步篇到好撚柒唔知點解
可能之前ditto omg hype boy 太難超越
不過我最鍾意新牛仔褲嘅歌一定係hurt
想問今次mv係邊拍
差咁遠,偉仔同我地完全唔同領域
Bts同我地同公司仲要都係kpop團
巴塞
好撚好聽啊

韓國新世代女團席捲樂壇,其中一隊就係由5個未夠20歲女仔組成嘅NewJeans。早前已經推出先行曲《Newjeans》同《Super Shy》預熱,今日佢哋放出主打歌《Cool With You》嘅MV,之前對外宣傳提到會有兩名意想不到嘅國際明星演出,MV喺剛剛香港時間11點上架,而呢兩位國際明星亦都曝光,原來其中一位就係香港代表梁朝偉!

NewJeans MV分為A同B版本,因為《魷魚遊戲》而成名嘅鄭好娟,喺兩版MV都有出現,而係B版本MV、當鄭好娟準備過馬路之際,就被企喺對面馬路、以白頭Look示人嘅梁朝偉吸引,令鄭好娟回頭張望!

到底係咩原因、吸引到偉仔會驚喜現身NewJeans呢?而家咁興跳舞challenge,又會唔會見到NewJeans同偉仔跳返part舞呢?

原圖來源:Newjeans《Cool With You》MV截圖
100毛都報咗

笑咗 是但9up出新閒
ditto > get up > cool with you > super shy > new jeans
睇完套MV嘅感受係:哇!好撚靚仔啊!哇!好撚靚女啊!
原本由天使因為條仔比人打到落凡間,最後仲比其他神搞到冇埋條仔,個concept真係冇得頂
有報就算啦
咁似順路嚟玩下
點解仲有ditto
我覺得今之cool with you 已經超出咗kpop 範疇
竟然係疤狗
你唔知咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞