我屌淘寶間鋪老母,買左件sagiri既衫著下,點解要咁玩我!!!!!

153 回覆
445 Like 13 Dislike
樓主試下

淘寶評價? 大陸咁大就話姐,香港咁細真係唔敢玩呢d......

親。。內褲合用嗎?

不错哦.....刚刚我还穿着下去买麦当劳了呢
屌搞到我想買黎著..(著埋條底底)

我都想

偽娘將會係新market

好多淘寶鋪都有出,其實都大同小異
我係漫蹤買,個陣特價69,而家89.....d料唔值

btw呢間漫趣,送既底褲好似可愛d
拎黎劣鳩
呀仔呀,呀媽知道你平時無乜點同女仔玩
但呀媽都想你正正經經識返個好女呀

自己做自己女朋友咪得

我都想

仲要左右係綁繩既好有美感,總之個感覺幾正
見到依句搞到我想著依件tee+底褲來玩下....
買件oversize比條女著黎玩下先
工口。。。。

我都想

買綁繩既底褲試下算啦

無睇工口漫畫老師既,買呢件衫就無咩意思啦~
買件oversize比條女著黎玩下先

所以話有得屌cosplayer真係好性福

我唔信動物台既手足有女朋友 講!係咪充氣娃娃?

我都想

買綁繩既底褲試下算啦

上得動物台點會無睇依套呀..我係和泉老師呀

我都想

買綁繩既底褲試下算啦

上得動物台點會無睇依套呀..我係和泉老師呀

有無咩偽娘既化妝技巧 之類既網站介紹一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞