我屌淘寶間鋪老母,買左件sagiri既衫著下,點解要咁玩我!!!!!

153 回覆
445 Like 13 Dislike
屌 冇睇名入 又係你個へんたい
你話幫條女淘嘅咪得⋯
剩係件衫都好毒
個腦淘返黎
呀仔呀,呀媽知道你平時無乜點同女仔玩
但呀媽都想你正正經經識返個好女呀
照直講咪得 佢唔信咪比埋交易紀錄佢睇
你一開始趺出黎果陣講
:嘩HI 仲送條底褲咁化算啊
未得囉
樓主暗戀我
同佢講買比女朋友
好似係
世上只有媽媽好

我同佢講係送既,佢信我 佢問我打算點,我話留低先,可能可以賣比網友賺錢

因為我都唔想扔住,最少我都自己著返次先扔啦.......

但之後佢又係度up,話屋企得我一粒仔之類既野.......又係度問我呢件衫係邊套動畫架,平時佢根本wfc .....
同佢講買比女朋友
好似係

食屎啦,上得動物台既有咩可能有女朋友啊!!!!!
但問題你買女裝尼做乜
淘寶:親,內褲喜歡嗎?
剩係件衫都好毒

有無荃灣撚啊,如果你某日出街遇到一個柒頭著呢件衫,唔好黎相認
但問題你買女裝黎做乜
笠落個頭出去食飯
但問題你買女裝尼做乜

呢d 淘寶 tee,多數無分男女裝架 得size分.........

同埋質料係薄左d,但都未至於話係女裝ar ma....
但問題你買女裝尼做乜

呢d 淘寶 tee,多數無分男女裝架 得size分.........

正常男人都唔會買掛
但問題你買女裝尼做乜

正常男人都唔會買掛

當衫著姐 u記都好多人買one piece 衫啦

我愛sagiri 嘛......
估唔到你連羞恥play都玩埋
求淘寶LINK , 有興趣
你傻架
世上只有媽媽好

我同佢講係送既,佢信我 佢問我打算點,我話留低先,可能可以賣比網友賺錢

因為我都唔想扔住,最少我都自己著返次先扔啦.......

但之後佢又係度up,話屋企得我一粒仔之類既野.......又係度問我呢件衫係邊套動畫架,平時佢根本wfc .....

仲話信你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞