Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 655 2023重出緊LOL

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
2099動畫版個頭其實唔錯 試唔同客路都正常

3巨頭飽和左 連Tdk都要出改色 m記新既角色又唔夠吸引

得sw仲可以有唔同角色出有鬼佬客頂到住

睇m記 Antman 個d邊有人訂 到依家個女都仲未出現 gotg 仲未齊到team 吸引力大不如前
屌 我都想 沖去拎貨
今年HT係動漫除左GG俠之外,仲推咩出黎比人買?
好似第四集結尾出+第五集?
真人已經冇咩大ip好做
一係攻日漫一係攻電玩嫁姐
拉打,出555就發啦
估都係拉打
日漫要攻大把野出
但問題係佢去唔去傾
單玩鬼滅 主角3人組 阿妹 9柱 下5,下1 上1-6 鬼王
傾鬼到返黎,佢要出都真係有排出每季唔同既主角要出既EFFECT

死神,又係好岩出1:6出黎

我英唔知岩唔岩出係1:6 但依套又係多角比佢出 但睇佢肯肯攻依堆囉

唔係既話,又係玩返翻炒 將所有野重出一次
大奶味=Power Rangers
拉打真係唔多岩
佢出龍騎果堆連埋召喚怪+2大主既電單車都唔錯既
派貨哥世一
希望有john wick4 同42 2.0
打只字都俾顛狗屌老母
動漫個定位好尷尬
因為有shf/figma呢啲取代
同埋個熱潮來得快去得快

雖然我都好想要火影/死神 呢啲1/6
果堆緊加冇人會買
火影,死神依類1:6其實都好正

不過相對起GK,GK會有更多造型同場景出黎
認同你,其實真人電影同埋劇都大把市場
game or 動畫角都係留返比細比例好d

強如 star wars clone war 動畫角色都唔係咁受迎

出魔戒harry potter 都有排玩啦
LOL都水尾 依家先出
根本真人影視大把野出 班人講到真人市場收皮 出漫畫角色好搵好多咁 漫畫技術成本低但多好多競爭 無論唔同scale或者1/6都已經有人做緊 諗唔到有咩特色會個個買你ht

Game/3d角色我覺得ok 本來就半真人咁 lol都可以觀望下 但漫畫特別係日漫真係搞唔掂 同ht出開嘅產品好唔夾 整柒哂個brand 又難入鬼佬市場 其他廠出真心支持 Rocket toy隻鼬我都有入 但真係唔建議ht搞
活: 你哋逾反就逾要出! 出完你哋唔買搞到HT執左嘅就一齊冇得玩SW 同 M記!
依加隻隻都差唔多全派
可想而知 係真係少左人訂ht
棄多過新入抗
新ip 唔係唔好 不過你出得訂到派貨 都成1-2年
到依家冇咩人訂先黎搞
阿活太有自信
某page睇概風
少左人玩係佢自己攞嚟
我覺得呢樣就唔太關ip事

不過有新ip都係好既

其實阿活想好既
就成條marketing team同pr team炒撚左佢
換班正常人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞