Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 655 2023重出緊LOL

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
暫時都無野中,不過應該都無可能咁好運唔使入去架喇
有咩啟示
【📣重磅預告】動漫節首日 限量首賣現貨《幪面超人BLACK SUN》黑日及影月(特別版)各100套!

Hot Toys相隔3年將於7月28日至8月1日登陸動漫節全力策動大型珍藏人偶展覽,繼上周公佈了兩款電玩遊戲《Marvel's Spider-Man 2》1:6比例珍藏人偶作期間限定版後,現緊接公佈兩款會場特別版珍藏人偶 ─ 《幪面超人BLACK SUN》黑日及影月1:6比例珍藏人偶 (特別版),更備有每款各100套現貨產品將於動漫節首天 (7月28日上午10時起) 給持有「頭籌卡」人士優先及參加者現場選購,數量有限,先到先得,特別版現貨售罄後即開放接受預訂並預計於今年內發貨。與此同時,凡購買/預訂《幪面超人BLACK SUN》系列1:6比例珍藏品的顧客更可獲贈Hot Toys 《幪面超人BLACK SUN》雙用購物袋一個及A3 珍藏人偶海報一張!

*更多產品資訊及預訂詳情即將於Hot Toys Secret Base Facebook 及 hottoyshk Instagram 公佈,敬請密切留意!
*頭籌咭活動登記及抽籤詳情請參閱 香港動漫電玩節 官方公告

-----------------------------------------
📌HOT TOYS 大型珍藏人偶展覽 @香港動漫電玩節
日期: 2023年7月28日至8月1日 (星期五至星期二)
時間: 每日10am - 9pm (8月1日晚上8時閉館)
*7月28日上午10時至中午12時為媒體活動,屆時展覽區將不對外開放
地點:香港會議展覽中心一號展廳 展位: F01

備註: Hot Toys Limited 及 Hot Toys Secret Base Limited 保留更改上述活動之條款及細則的權利,如有任何爭議,本公司將保留最終決定權。
剩係中ani
如果呢隻玩咩限300就果斷skip收單算
警長 wb 100 x2?
GOTG有冇成員擺動物節賣現? 老豆都計
啊活出年faiz 週年出埋faiz 啦
可唔可以派埋Tobey
一家人最緊要齊齊整整
Ani玩限就skip算 第一隻dx+支持唔到
只限會場都可以放工入去訂
其實medicom都停哂RAH/genesis系列
好心就放返個版權出嚟啦
tobey 應該冇咁快
andrew 快係因為舊頭雕
哩隻我都心大心細,睇下開價幾多先
不過都好似你講咁,如果玩會場限300真係收單/放棄算,無謂同佢地癲
諗起以後阿活每年都去返會展攪
天文台:熱帶氣旋似乎形成中 歐洲預報7.28凌晨最近香港
https://lih.kg/3447741
集氣
中左要7:00-7:50報到
TASM派未
活 ahsoka, shinn, inquisitor plz
Ahsoka唔洗下星期開啦
咪撚再預告直接比圖啦屌你老母
好撚on9 Po你就Po 啦,威啦傻鳩
🐒: 要堅持神秘感
Mando嗰隻掉準備換新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞