[MIRACLE] Oh My Girl討論區 (64) 迷你9輯回歸大發 | 孝定728生日粗卡

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
MIMI套衫係咩事...
仲諗住今次啲衫全部都正常有啲仲幾靚
結果突然整套好驚嚇嘅
老實講,呢隊野無MiMi已經執左
金鐘國又因為mimi同佢拍野先請佢地
佢仲要放棄solo幫團隊先明顯以前自己唔紅都無人幫佢

利申:街客,因為Mimi先識呢隊野,Mimi自己都話就快30歲唔好扮可愛,新一代第5代果d女團都唔賣可愛
Ok 啦
以OMG歷代服裝黎計算ok啦

最近,金鍾國在個人YouTube頻道「GYM JONG KOOK」中邀請了OH MY GIRL的成員出演,在短片中成員們向金鍾國學習做運動的方法,並進行了不同對話,當中金鍾國更嘲笑成員Mimi。

當天金鍾國說和OH MY GIRL有著特別的緣分,並說「隱約和我做了很多節目」。 以前曾經一起作為《看見你的聲音》的特別MC出演,在《Running Man》中也見過YooA,而效定的父親更是我的高中前輩。」

對於Mimi,金鍾國卻搞笑表示:「是同事。現在除了相關人員外,還同時是《非工作人員禁止進入》。」,之後金鍾國也問道:「現在不是做了很多節目?」,提到了Mimi目前在綜藝界活躍。

對此Mimi也說道:「經常做,在努力做著。現在活動快要結束了,但無論何時邀請我也會過去。」

金鍾國之後嘲笑Mimi說:「對不起,你什麼時候去了塞班島? 為什麼一個人這麼黑?」,聽到這些話的Mimi也笑著說:「我越來越黑了,成員們都越來越白。」

金鍾國之後也說道:「有喜歡曬黑的人,也有適合白又漂亮的朋友。」,指Mimi與其他成員不同,又突然指Mimi獨自閃閃發光:「為什麼出演的時候這樣打扮? 頸上到底戴了多少裝飾?」

Mimi卻說指:「一直都是這樣」,金鍾國指之前與Mimi一起因為出演綜藝節目而去過女子監獄:「去教導所的時候本來應該把這些飾品都摘下來。但Mimi光是摘下飾物就用了20分鐘,結果有兩個摘不下來,第一次有人戴著飾品進監獄」,引得現場一片笑聲。

小編:Mimi真的很可愛!🤣

https://www.kagit.kr/posts/136910?fbclid=IwAR01MT_Uch6DKcYGH332lb7w5wHyyOLsXKpmyJg-TzRQ6YEOF-zi1KSZxfM
成隊人d名 Search Mimi出公仔 Search Binnie出帽 Search YooA出BB
會執會唔會誇張咗啲 雖然依度自己人成日屌Wm 但唔覺得到“呢隊嘢要執”嘅地步

就算Fancam王Arin 唔識 定勝沙都叫有上下鏡

如果你係Mimi人迷我諗Mimi都唔會認同你嘅觀點

雖然肯定地娛室係幫到好多啦
我都覺得就算冇地娛室都唔會執嘅,至少都會等到下個合約完結為止嘅

OMG執定唔執其實都好取決於WM做唔做到野,揀到好歌,少d空白期,推成員上多d綜藝拍多d劇之類

Btw 今次CB完全睇得出Mimi真係勁紅
得罪d講Mimi係完完全全由下弦四硬生生上到上弦一
生存就係贏家
其他嘢都係Bonus
我覺得 一個團 係大家同上同落架啦
如果米本身覺得團員因為佢唔紅就isolate佢/佢唔享受做Omg
就唔會WM想推佢solo佢係堅持要團行先啦

不過Mimi而家有自信上綜藝真係好正
之前同沙沙上認哥寸姜虎東效果幾好
咁多商演唔會執嘅
2022年OMG喺女團品牌排行榜一直係前十名
不過WM做唔到嘢都無計

唔算得罪嘅 Mimi之前的確一直都人氣最差
佢自己都知佢上好多綜藝都半講笑咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞