[NEVERLAND] (G)I-DLE 討論區 (44) - 2023世巡[I am FREE-TY]

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
Uh-oh妮好型 There is someone tring to be closed to me im talking about you
自從麵應承左fans個啊媽唔再凌晨開live就少左好多
佢哋一直都凌晨開多 可能凌晨先得閒開
以前啲直播真係好密
牙妮好多造型都好掂
btw Senorita最突出係珍編舞好夾佢,個dance relay J咗好多次
牙妮概念消化機
睇睇下就會好似我咁6個都鐘意 分唔到邊個bias
我退團低潮期無歌出時期先入
成日公海間中有人提小娟,亦都有人話佢樣衰,好奇了解下就入坑
主要佢地作品都多,小娟生存競賽都三套(101 ,rapstar,queendom)
其他團員都係慢慢發掘下都愛上埋
我都係Tomboy前見GIDLE成日有人提起求其搵咗dumdi dumdi嚟睇
公海啲留言睇下笑下就算唔洗咁認真
咁小娟係女團standard嚟講又真係算樣衰既
尖臉三白眼幾有霸氣,做rapper反而有特色有個性
睇佢人生經歷,好似熱血漫畫主角
三十選秀失敗,改變自己,練埋rap,跳舞,比網民鬧樣衰,為出道學埋作歌
團隊危機,再次企起身絕地重生

印象中新世代好多中小型女團idol,都視佢為role model
個個都知佢係造就i-dle奇蹟嘅核心
宜家佢直頭有title 係I-dle總PD
已經係另一個層次
造型幫左佢,依家睇落去係型有style多過樣衰。
https://youtu.be/bjFMG8BT144

點解呢首咁好聽但得咁少views?
因為唔係主打MV,而且冇promote過
原來change先係我入坑歌,有日係餐廳聽到,覺得勁好聽!但唔知咩名唔知邊隊搵唔到,依家終於搵到,原來就係我Gidle
但真係勁好聽,勁有feel喎!仲要有埋mv都咁少view
Bside 係會少人知啲
靠fans谷唔到幾多
呢首係米妮作曲
如果呢首係先行曲會就會多啲人睇嘅,好似allergy咁但呢首有聽專輯/有跟開佢哋先會知
抵我迷米妮
牙妮啲歌真心正 全部都好夢幻 好有靈魂
主打歌要喺音樂節目拎第一先多人刷view
呢d 聽一次就算啦唔駛咁介意
一樣退團低潮期入坑
仲要係因為珍 因為碎花入

講真 出面個個都話小娟醜 話佢抄歌 話佢嚟嚟去去都係嗰三幅被 話佢係得咁上下水平 我睬佢哋都有味
小娟明明就咁型咁可愛
以前有試過朝早 有妟就 勁開心 不過妮就真係多數深夜感性live 對上一次佢泰國開 睇到心都碎 最近我諗都未必有live 很忙
妮嘅歌全部都好聽
仲有咩歌係minnie作?推介下
Begin again唱paradise勁好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞