[NEVERLAND] (G)I-DLE 討論區 (44) - 2023世巡[I am FREE-TY]

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
queendom真係好正 由一開始latata嘅泰國巫婆 金米妮嘅惡魔低語 put it straight嘅扯線公仔 crazy嘅完美駕馭 Lion嘅獅子女王霸氣 跟本每一場都係傳奇舞台
其實最後果個stage刪左
有1700 萬view,好癲垃圾mnet del 左(要睇back up 版)

官方得番full cam 版
唔知mnet發咩癲del咗好多舊片其他團都係咁
https://www.youtube.com/watch?v=1szds0CHAlM
佢色arin果時, 雙塔都未出道
你認錯人
I’m Queen like a lion
Maze都好撚正
For you / Where is love
Dollar
小娟=beyond既家駒
小娟係靈魂 但係其他成員都有進步先無淪為小娟朋友隊
雖然初出道即登頂
但係初頭公演成日出錯 唱甩beat 跳唔齊 成員無特色等等

穗珍既離開後既空白期有d似 one piece 既3年分開修行咁
團員即使空白期都盡力R出鏡
minnie yuqi 舒華回國做綜藝
繼續學作詞作曲學造歌
(好多sidetrack 都係yuqi minnie造 靠渣塊比歌 唔洗諗住cb)
薇娟留係韓國都成日開vlive 做mc 維持出鏡率
小娟閉關造主打歌
舒華努力修身練習 做埋穗珍舞台角色

所有野加埋先造就到tomboy絕地反彈

PS 到依家都完全唔L明渣塊操作
一係退團 一係雪 是但揀一樣
唔係班女自己生性 真係抵渣塊執笠
tomboy同queuecard 都好屈
所以啊,不要说韩国人没新鲜感了,就是她们的歌没有新鲜感了,没有更新鲜的概率了,娃属于是涅槃重生了,汤包多有新鲜感啊,itzy翻来覆去都是那个样子,爻也是一样,现在竞争这么激烈,风格迥异,击不来个大变身怎么可能爆火,不要再和黑眼合作了,可以尝试启用新的作曲家,把mv拍的有故事性一点。总之就是要大变,不然就是越来越糊,消耗完死忠就没有了,就像之前的女友
https://youtu.be/ZBteR4VaRqw

經典炒車得美延同小娟keep 到水準
tung tung
大仆街
幾時肯出韓文版
演唱會唱左2嘴
個人認為$$$入面小娟嘅rap係佢Top 3
宋雨琦加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞